Passat 2. 0 tdi turbo lehet?
Figyelt kérdés
Ma délután a letalpaltam 4esben es elment az erő a kocsibol hazaértem , 10 perc mulva ujrainditottam és ment minden normálisan2017. nov. 10. 17:10
3/8 anonim válasza:
Vészüzemmódba kapcsolt a kocsi. Meg kell dugni diagnosztikai kábellel majd az böfög valamit.
De amúgy nagy esélyes hogy túltöltést érzékelt, emiatt letiltott. Ha sokat mész rövideket főleg hidegen ez "benne van"
4/8 A kérdező kommentje:
Remelem az utolsonak van igaza:D
2017. nov. 10. 21:28
5/8 A kérdező kommentje:
Remelm az utolsonak van igaza:D
2017. nov. 10. 21:28
6/8 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes diagnosztikára kötni és megnézni, hogy minden oké-e a kis "fejében" mert könnyen lehet, hogy ha baja van akkor azt tetézed azzal, hogy tovább használod, ráadásul sokkal pontosabb információkhoz jutsz mint azzal ha mi itt tippelgetünk.
7/8 anonim válasza:
Szia, lehet a turbó geometriaja ragadt le és amiatt tölt túl és dobja magát vesz módba. De lehet szenzor, legtomegmérő is. Vákumcsöveket és a coolerezest nézd át nem e szökik valahol a levegő? Addig míg nincs meg az oka ne használd!
8/8 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy egy vákumcső lesz de járok vele nincs semmi baja:D
2017. nov. 20. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!