Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Passat 2. 0 tdi turbo lehet?

Passat 2. 0 tdi turbo lehet?

Figyelt kérdés
Ma délután a letalpaltam 4esben es elment az erő a kocsibol hazaértem , 10 perc mulva ujrainditottam és ment minden normálisan
2017. nov. 10. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Az. Vagy légtömegmérő
2017. nov. 10. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy map szenzor
2017. nov. 10. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Vészüzemmódba kapcsolt a kocsi. Meg kell dugni diagnosztikai kábellel majd az böfög valamit.

De amúgy nagy esélyes hogy túltöltést érzékelt, emiatt letiltott. Ha sokat mész rövideket főleg hidegen ez "benne van"

2017. nov. 10. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Remelem az utolsonak van igaza:D
2017. nov. 10. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Remelm az utolsonak van igaza:D
2017. nov. 10. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes diagnosztikára kötni és megnézni, hogy minden oké-e a kis "fejében" mert könnyen lehet, hogy ha baja van akkor azt tetézed azzal, hogy tovább használod, ráadásul sokkal pontosabb információkhoz jutsz mint azzal ha mi itt tippelgetünk.
2017. nov. 11. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, lehet a turbó geometriaja ragadt le és amiatt tölt túl és dobja magát vesz módba. De lehet szenzor, legtomegmérő is. Vákumcsöveket és a coolerezest nézd át nem e szökik valahol a levegő? Addig míg nincs meg az oka ne használd!
2017. nov. 19. 21:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy egy vákumcső lesz de járok vele nincs semmi baja:D
2017. nov. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!