Miért nem megy fel az ablak?
Figyelt kérdés
Audi A6 2001 anyós ülés oldali ablak nem megy fel egyik gombbal se. Próbáltam húzni fel a gombbal erre a hátsó magától le ment és úgy maradt az is. Lehet hallani h a hátsó ablaknal kattog mintha húzná fel de nem megy. Komfort modul nem vizes.2017. nov. 9. 13:38
1/4 anonim válasza:
Meg van törve / szakadva a kábelköteg!
2/4 anonim válasza:
"kattog mintha húzná fel"
Inkább húzza magát lefele, csak nincs már tovább neki. Szerintem ez vezérlési hiba lehet (mivel működik, csak rosszul), vidd el szervizbe, hogy nézzenek rá.
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt ugyanilyen tipusú kocsinál és a motor vezetéke valahol elszakadt ami közvetlenül pozitivat adott neki. Hogy biztosítva legyen a féklámpa biztosítékától húztam egy vezetéket neki, a biztosítót meg 10 A rol 20 A ra csereltem azóta semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!