Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem megy a parkolás. Mit tegyek?

Nem megy a parkolás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másodszor voltam ma tanpalyán vezetni és nem megy sem a párhuzamos, sem a merőleges parkolás. Nem oda érkezek ahova szeretném.Valami tanács? Köszi előre!
2017. nov. 8. 23:41
 1/7 crudy ***** válasza:
100%
esetleg menj el még pár órára ahova azért jársz h megtanítsanak.
2017. nov. 8. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugi hamar bele fogsz jönni.

Eleinte én is vacakoltam , de lazàn meg lehet szokni verdàt és semmi gond nem lesz

2017. nov. 9. 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolj... veszel 4 bolyat es ures parkoloban gyakorolsz ameddig nem megy
2017. nov. 9. 00:20
 4/7 anonim ***** válasza:

3.as vagyok. Nem olvastam vegig.

Meroleges parkolas: fo utrol kell jobbra beparkolnod háttal. A parkolas zona utan állsz meg kb. Ugy hogy a kocsi elhagyja a parkolo zona kozeptengelyet egy kicsivel. (Index, korul tekintes) jobbra tekered a kormanyt es kuplung R. Most figyelj: tukorbol tolatas 3mp-ig nézel 1 tükröt utána váltasz egy másikra és egy kicsikét mindig szét nézel jobbra balra és kormányzol. Ha bent vagy a parkolo zonaban utana még igazithatsz rajta.

Párhuzamosnál ugyan ez csak egy kis csavar van a dologban mindjárt küldök egy videót.

De amúgy gyakorlás teszi a mestert, minel többet csináld

2017. nov. 9. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

https://www.youtube.com/watch?v=MYBkS8PBgjQ

https://www.youtube.com/watch?v=Mpo6fcaWfC4

Még ha angolul se tudsz szerintem úgy is meg lehet érteni. Ha kivülről láttod már abból is tanulsz. Sok Sikert!

2017. nov. 9. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Jah és tükröset azért mondtam mert nekem tükörből kellett tolatnom, nem szabadot nagyon forgolódnom. Kicsit tudsz csalni a periféria látásoddal
2017. nov. 9. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Az vicces, mert nekünk meg pont tiltották, hátra kell nézni a hátsó ablakon, mert egy véletlenül odalépő gyalogost nem veszel észre a tükörből. Tükröt csak kiegészítésre lehetett használni, amúgy megy hátra kellett nézni.

Vicces, hogy nincs egy közös nevező még az oktatásban se.

Persze azóta eltelt sok év, én is tükörből tolatok már mert kényelmesebb. Na meg van tolatóradar ami a gyalogosra is rögtön csippan.

2017. nov. 15. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!