Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg merhetek venni egy 300...

Meg merhetek venni egy 300 ezret futott 1.6 benzin Okctaviat, ha amugy egyben van?

Figyelt kérdés

2017. nov. 5. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen! Ha nem eszi az olajat vedd meg bátran. Ha meg igen, esetleg motorfelújítás után olyan mint az új.
2017. nov. 5. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Láttam már ilyet 560ezer km-rel hirdetve, szóval ha normális karbantartást kapott, meg lehet venni ekkora futással is.
2017. nov. 6. 06:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg-hát! DE kalkulálj bele egy kis megelőző karbantartást is.

Én tuti levetetném a hengerfejet belenézni, ill. szilentek, gumibakok cseréje indokolt lehet, hogy a menetkomfort ne 300 ekm-es autó kényelmét adja, hanem egy sokkal-de-sokkal újabbét.

Nem drága tételek ezek sem a kötelező olaj és vezérléscsere mellett, jutalmul viszont egy jól átvizsgált és további százezer kilométerekre biztos auót kapsz.

Saját Okim vásárlása előtt ezt az oldalt tanulmányoztam:

[link]

különös figyelemmel a vételi tanácsadás oldalt:

[link]

2017. nov. 6. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt:

[link]

2017. nov. 6. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a linket.Atfutottam,de ujdonsagot nem igazan mondott.Azt meg egyenesen kolosszalis baromsagnak tartom,hogy a szervizfuzet nelkuli autoktol menekulni kell! Nekem sok autom volt mar,egyiknel sem vezettem szervizfuzetet,de 10 e kmenkent a folyadekok es a szurok csereje megtortent es BARMI gond kezdodott,akkor azonnal megjavittattam! Szoval tolem rossz autot nem vett senki...

Ugyanakkor mar lattam szervizkonyves autot amiben szepen benne volt hogy 25 ezrenkent csereltek benne olajat....

2017. nov. 7. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!