Egy G-s Astránál mennyire elég egy 1.2-es 75 lóerős motor?
Figyelt kérdés
Benzines, lépcsőshátú.
Városi és országúti, de nem gyakori használat mellett.
2017. nov. 5. 17:53
1/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok milyen válaszokat fogsz kapni amikor az 1.6-os 100 Le kocsikat is kinevetik itt
2/14 A kérdező kommentje:
Na jó, de nekem elég ha elmegy A-ból B-be, viszont ha túl gyenge a kasztnihoz lehet nem éri meg.
2017. nov. 5. 18:01
3/14 anonim válasza:
Ahogy írod, a-ból b-be. Egyébként össze van az hangolva, motor, váltó. Ha nem tudná mozgatni azt a kasznit, nem rakná bele a gyártó.
4/14 anonim válasza:
Ez a vezetési stílusodtól is függ.Ha nem vagy előzős típus és békésen cammogsz bárki mögött 70-el akkor biztos elég lesz ez a motor.Ellenkező esetben kérdéses,még soha nem vezettem 1.2-es kocsit
5/14 anonim válasza:
Kevés. Nekünk 1.4 van, városban és azon kívül ezt mondanám megfelelőnek.
6/14 anonim válasza:
Autopalyan lesz vele nyavalyas az elozes,foleg ha megy a klima is :).Varosban megteszi,vezetnek ennel gyengebb autokat is az emberek.De en azert keresnek egy 1.6-ost minden esetre.
7/14 anonim válasza:
Hát, figyelj elvisz bárhová, de az előzéseket jól gondold majd meg.
8/14 anonim válasza:
120as skodák is vannak még, legalább megtanulsz előre gondolkodni no és a fékek kopásával sem lesz gondod
9/14 anonim válasza:
én ezt a kombinációt tiltanám. Ezzel a motorral az autó halott, semennyire nem jó és még ritka is ezzel a motorral. Az 1.4-es már jó.
10/14 anonim válasza:
Emberek. Régen 90es tempóval elment a wartburg v bármely más régi autó is.
Ami nem volt 60 paci sem.
Teljesen élhető autó kb 13.7 alatt van 100on. A váltó nagyon rövid. A vége 160. Pályán 120 lazán elvan 6.3 literrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!