Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fullad le az autóm?

Miért fullad le az autóm?

Figyelt kérdés
Egyszerüen menet közben illetve alapjáraton is néha lefullad az autóm. Van hogy elmegyek vele 100 km semmi de van úgy hogy 10 km alatt 10 szer befullad menet közben, de ha ujrainditom egy darabig minden rendben van. Benzines 1,6 injektoros az autó. Cseréltem rajta: levegő szűrő, benzin szűrő, benzin szivatyú, gyertyák. Fojtószelepet kitisztítottam, gyertya kábeleket kicseréltem, levegőszűrőn a csöveket. S ennek ellenére mégis fullad. Mit tanácsoltok, mi lehet a hiba?
2017. nov. 5. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Hibakódot nem ad? Milyen autó milyen típus? A fullad az mit jelent mert menet közben nem nagyon tudsz lefulladni
2017. nov. 5. 14:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Audi 80 b4 1994 kibocsátás. De megyek 80 km/órával például, és elkezd lassulni fordulat megy le hiába tartom a gázpedált. És ha ujrainditom vagy padló gázt adok akkor míg padlózom addig húz s gyorsul, de ha feljebb engedem a gázpedált megint fullad. Hibakód nincs. Volt számítógépes diagnosztikán. Újraindítás után normálisan megy egy darabig. Aztán megint fullad
2017. nov. 5. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, nekünk dettó ugyanez csak Audi A6 1.8T
2017. nov. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!