Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki ismeri ezt a hibakódot...

Valaki ismeri ezt a hibakódot Suzuki Swiftnél?

Figyelt kérdés
96-os Swiftem van. Ezt a hibakódot villogta ki kiolvasásnál, de ez a kódtáblában lévő kódok egyikének se felel meg. A kivillogtatás az alábbi videón látható: [link]
2017. okt. 31. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
22 és 23 hibakódok, előbbi a fojtószelállás érzékelő, utóbbi pedig levegőhőmérséklet érzékelő hibára utal. A negatív sarut vedd le pár másodpercre, ezzel törlődik a hibajelzés. Előtte nézd meg a csatlakozásokat a levegőszűrő alatt, ott van mindkét érzékelő.
2017. nov. 1. 15:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget! Hasznos volt. A levegő hőmérséklet érzékelőt én húztam le, mert próbálgattam, mivel alapjáraton ingadozott, leállt. De a folytószelepállás érzékelőhöz nem nyúltam.

A folytószelep állás érzékelő okozhatja-e az alapjárat ingadozását illetve a motor leállását? Illetve ha ez okozza a hibát, úgy, hogy nem kontakthibás, és a bontóban veszek egy másikat, akkor azt be kell-e állítani berakás után?

Üzemanyag szűrőt már cseréltem, gyertyákat is, illetve gyújtókábelt is.

2017. nov. 1. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én inkább a 97 utáni Swiftek lelkivilágával vagyok tisztában, ezeknél ránézésre igényel némi beállítást a fojtószelepállás érzékelő. A régebbieknél állítólag van valahol egy csavar az injektorház oldalán, amivel lehet alapjáratot állítani. Vákumcsövek, ac pumpa illetve map szenzor hiba ami még eszembejut. Van még egy, ami az injektor, de az említett autó elméletileg még Denso injektoros, ami nem a tönkremenős fajta.
2017. nov. 1. 18:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ismét a választ!

Igen, Denso-s. Holnap megnézem ezeket a lehetőségeket is és megpróbálok a hiba végére járni.

Még egyszer köszönöm! Nagy segítség volt.

2017. nov. 1. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!