Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem fordul el a kulcs?

Miért nem fordul el a kulcs?

Figyelt kérdés
Reggel mentem ki beindítani mivel nekem 11-re Pesten kéne, hogy legyek és nem fordult el a kulcs. Bele törni nem akartam meg ilyesmi szóval nem feszegettem. Az autó egy 2002-es Citroen C5. Amióta nálam van azaz fél éve körülbelül ilyet nem csinált. Mit csináljak? Segítség!

#autó #Citroën #nemfordulel
2017. okt. 31. 08:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez érdekes, én már 8 évesen rájöttem hogyan működik ez a kormányzáras cucc, mikor a családi autóban szórakoztam (persze nem indítottam be vagy ilyesmi).
2017. nov. 1. 09:01
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
És a kulcsszavak között vajon miért szerepel a kalasnikov? Erre várok ötleteket!
2017. nov. 1. 17:06
 13/21 anonim ***** válasza:
De hidz nemnis szerepel, pupák!
2017. nov. 1. 17:45
 14/21 veterán vas ***** válasza:

Igaza van, egy megoldás létezik: a Kalasnikov!

Tábornokom, lövessen a nép közé! ;)

2017. nov. 1. 18:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Veterán elvtárs, ti még a te idődben a gyalogsági ásóval egyenesítettétek a Don- kanyart, kalasnyikovval a hátatokon, mi? :)
2017. nov. 1. 18:22
 16/21 veterán vas ***** válasza:

Drága jóindulatú #15-ös!

Ne is zavarjon, hogy a "veterán vas" nickem az öreg autók iránti vonzalmamra utal, nem pedig a II. világháborús -nem létező- haditetteimre.

De ha számodra ez kielégülést okoz, akkor hidd, hogy Voronyezsnél, együtt vodkáztam Vorosilov elvtárssal.

Sőt, ha jól emlékszem, korábban Dózsa György alá, én vittem a brikettet, de veteránként, még korábbi emlékekkel is bírok, pl. a vereckei átkelésről.

Remélem, most boldogság tölti el pici szívedet. ;)

2017. nov. 1. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
Az Ötzivel töltött szép emlékű vadászatokról megfeledkeztél, veterán vas?
2017. nov. 2. 07:56
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Úgy érezted, h rosszindulatú megjegyzés volt veterán kartárs?

Gondolom ez a mocsári láz mellékterméke lehet nálad a wietnámi háború után. De sebaj, megbocsátok. :)

2017. nov. 2. 09:16
 19/21 veterán vas ***** válasza:

Miquel!

Az Ötzi-féle ismertségemet nem szoktam szóba hozni.

/ugyanis a kisebbik lányom középső gyermeke, és nem szeretek a rokonaimmal dicsekedni/ ;)

#18!

Ha közelebbről ismernél, tudnál a bennem lakozó amerika-ellenszenvről. Nagyon nem bírom őket, ennek okán a vietnami affér is kimaradt az életemből.

2017. nov. 2. 09:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Pedig Gigi Dagoustino is megmondta, “amerika veszpuccsiiiii”.

Dudolgasd a dallamot, hátha megszereted mégis! ;)

2017. nov. 2. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!