Terveznék venni egy használt autót. Mire figyeljek?
Szeretnék venni egy 16-20 éves Suzuki Swiftet használtan.
300ezer Ft körül. Mire kell figyelni az ilyen idős és árkategóriájú Swifteknél?
(Szépen megkérnék mindenkit aki fikázni akarná ezeket az autókat, az tartsa magában. Én ezt az autót csak azért venném, hogy havonta 4-5 alkalommal használjam, nagy utazásokat nem tervezek vele, plusz a keretem kb. ennyi. Szeretném a legtöbbet kihozni belőle. Nem kellene nekem másra, mint ami. Nem akarnék villantani vele, csak tegye a dolgát, vigyen el A-ból a 10-20 km-re található B pontba. Nem több.)
Köszönöm a konstruktív válaszokat.
Például, hogy az elemek párhuzamosan futnak e vagy változó.
Ha igen, akkor valszeg volt törve...
Köszi! Ment a zöld.
Rozsdásodásról olvastam, hogy arra nagyon kell figyelni, egy ilyen idős autónál. Nem nagyon értek hozzá, ezt, hogy kell érteni? (nyilván, ha szarrá van rozsdásodva a küszöb, akkor felejtős, de mi van, ha csak mondjuk 10-20 forintos nagyságú foltban van rajta rozsda? Az még oké?)
20 eves vas 3 kiloert. Ne várj csodát, legyél reális.
Ne rohadjon nagyon a szerkezet. Az, hogy itt ott van rajta egy ermenyi rozsdafolt az majdhogynem természetes egy ilyen katgoriaju kicsinál. Az, hogy volt-e torve. Ne legyenek illuzioid, szinte biztosan volt. Az egyetlen kerdes, hogy koccant vagy harmonikara tört.
Motor váltó legyen jó, vizbe ne legyen olaj.
Kérdező és 1#-es válaszadó!
Ennyi idős autónál ne várjatok gyári minőségű karosszériát!
Lehet, hogy volt rajta sárvédő és ajtó csere, akkor mi van?!
Nem szalon autót veszel, ennyiért már egész jó állapotúakat lehet kifogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!