Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autótípusok vannak...

Milyen autótípusok vannak ezeknek a feltételeknek figyelembe vételével?

Figyelt kérdés

Helló. Kezdjük az elején, a keret maximum 2 millió Ft.

Rövidebb távokra használnám, ezért preferálom a benzint, de dízellel sem vagyok ellenszenves. Fontos a minél alacsonyabb fogyasztás, a fenntartás se legyen az egekbe. Ha benzin minimum 1.6 ha dízel 1.9\2.0

Kombik kilőve, maximum Sedan.

Amiket eddig nézegettem:

Ford Mondeno ( 2007 körüli) 2.0 TDCI

Skoda Octavia 1.9 tdi

VW Golf V 1.6 benzin

Minden véleményt,tanácsot szívesen fogadok!

Köszönöm

2017. okt. 29. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Rövidebb távokra dieselt felejtsd el.

Én napi 7ö km-t megyek ott már jó, de ha csak 15-éket ingázol, az nem tesz neki jót.

2017. okt. 29. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Természetesen 70 km.
2017. okt. 29. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Eltaláltad, 15 km pontosan a napi minimum táv :) Nyáron mennék hosszab utakra vele, de azt se naponta. Eddig a favorit az 1.6 golf v, a többit azért válogattam be mert tetszenek és jókat hallottam róluk. Esetleg hasonló kaliberű autók? A3 1.6 pl? Mazda 3 1.6 ?
2017. okt. 29. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld ki, aztán amelyik megfog, ebben a kategóriában szerintem mindegy melyik. A golfokhoz jó az alkatrészellátás, benzinesben nem nagyon lehet az 5-ösben mellényúlni. A mazda a kollégámnak hamar rozsdásodott, de lehet egyedi eset, egyébként jó, megbízható volt, sok hellyel, mazda 3-hoz képest.

Az audi A3 a szememben egy golf, csak 4 karika van rajta. (csak összehasonlításként, a cégnél van egy A4-es kombink meg volt egy passatunk, az audi sokkal fapadosabb volt)

2017. okt. 30. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!