Milyen autótípusok vannak ezeknek a feltételeknek figyelembe vételével?
Helló. Kezdjük az elején, a keret maximum 2 millió Ft.
Rövidebb távokra használnám, ezért preferálom a benzint, de dízellel sem vagyok ellenszenves. Fontos a minél alacsonyabb fogyasztás, a fenntartás se legyen az egekbe. Ha benzin minimum 1.6 ha dízel 1.9\2.0
Kombik kilőve, maximum Sedan.
Amiket eddig nézegettem:
Ford Mondeno ( 2007 körüli) 2.0 TDCI
Skoda Octavia 1.9 tdi
VW Golf V 1.6 benzin
Minden véleményt,tanácsot szívesen fogadok!
Köszönöm
Rövidebb távokra dieselt felejtsd el.
Én napi 7ö km-t megyek ott már jó, de ha csak 15-éket ingázol, az nem tesz neki jót.
Szerintem próbáld ki, aztán amelyik megfog, ebben a kategóriában szerintem mindegy melyik. A golfokhoz jó az alkatrészellátás, benzinesben nem nagyon lehet az 5-ösben mellényúlni. A mazda a kollégámnak hamar rozsdásodott, de lehet egyedi eset, egyébként jó, megbízható volt, sok hellyel, mazda 3-hoz képest.
Az audi A3 a szememben egy golf, csak 4 karika van rajta. (csak összehasonlításként, a cégnél van egy A4-es kombink meg volt egy passatunk, az audi sokkal fapadosabb volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!