Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi TT Coupe, vagy Mini Cooper?

Audi TT Coupe, vagy Mini Cooper?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne.Szerintetek melyiket válasszam?

A fogyasztásról és fenntartási költségekről mindkét autó esetében tudok,nem okoz gondot.

Csak városban használnám,A-ból B-be eljutni,dolgozni,vásárolni,kirándulni és egyéb programhelyszínekre eljutni, az sem baj,hogy nem használom ki a például az Audiban rejlő potenciált

( nem fogok vele száguldozni,belvárosban meg pláne nem)

Más kocsi nem érdekel,a kettő közül kellene választanom.

2017. okt. 29. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Audi TT. A mini az egy divatretikül .
2017. okt. 29. 13:25
 2/9 A kérdező kommentje:
és szerinted parkolni tudni fogok rendesen az TT-vel?Még nem ültem bele,hogy kipróbáljam,csak olyan szűkösnek tűnik a hátsó része, bár én is egy fokkal jobban hajlok az audi fele.
2017. okt. 29. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Na ez meg rajtad múlik ha tudsz parkolni avagy nem tudsz ,mindenesetre gyakorolni kell egy új kocsival nyugis helyen a manővert,ne élesbe verd oda.Hátra látni nem nagyon fogsz rendesen,de van parkradar
2017. okt. 29. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyant vegyél, amiben van parkolóradar / parkolókamera. Szerintem a Mini praktikusabb, szerintem menj el tesztvezetésre mindegyikkel, az alapján dönts.
2017. okt. 29. 14:50
 5/9 A kérdező kommentje:

persze, tesztvezetés nélkül nem is veszek autót.

ez a parkolóradar nagyon jó, jó hogy megemlítettétek,köszi !

A parkolással sosem volt problémám,kifejezetten szeretek parkolni,leginkább hátra merőlegesen,csak nagyon nem szeretném,ha ne adj isten akár egy kisgyerek,vagy egy kisállat alám szaladna,miközben (óvatosan) tolatok, azért,mert mondjuk nem lehet rendesen kilátni hátulra.

Baromi fontos szempont számomra,hogy senkinek se legyen baja,csak azért,mert én épp vezetek.

Csaj vagyok egyébként.

2017. okt. 29. 21:47
 6/9 A kérdező kommentje:
most utána olvastam,hogy tolatóradart,tolatókamerát utólag is be lehet szereltetni,úgyhogy ha a kiválasztott kocsi esetleg nem rendelkezne már meglévő APS-el,akkor ezt lehet pótolni.Mini és TT esetében is biztos,hogy ezt beszereltetem,ha nem lenne már gyárilag is benne.
2017. okt. 29. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezekben biztos van gyárilag ,ahhoz elég drágák hogy ne tegyenek bele.
2017. okt. 31. 10:00
 8/9 anonim válasza:
Mini. A te célodra teljesen megfelel, és még pofás is :)
2017. okt. 31. 13:13
 9/9 anonim válasza:
Benzines Mini. Az inkább egy városi autó.
2017. nov. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!