Dacia Logan tulajok?!
Dacia Logan Diesel 1,5 dci első tulajdonos. Minden rendben a kocsimmal.
3 évre 5 perces beavatkozást kellett elvégezni a lámpatestek bekötésénél-2000 ft-összértékben mint a 4nél elvégezte, bár csak a hátsó index rosszalkodott (szakember szerint ez Logan betegség)
4 évre kiment a dudát/kocsikürt/ beinditó kart-szakember 10 perc alatt kicserélte pár ezer ft.ért
Törvény miatt kötelezve 4 évre téli gumikat vásároltam felnikkel. Az eredeti 4+1 CONTINENTAL gumikból */100.000 km ig/ 2+1 még használom/nyári gumik/
A VEZÉRLÖMŰ lánc kittet /a pumpával együtt/ 69.000 km-ben 6évre cserélttem/kocsi könyvben megadva 60e.km és 4 év van/ Ezt figyelni kell, mert ha elszakadtt akkor bármilyen dieselnek ANNYI VOLT.
A TÖBBI KIADÁS pedig a fogyó anyagok voltak(üzemanyg-átlag 5-5,5 l/100km, olajcsere, olaj és lég szürő cserék)
2x kiverték a bal tükör üvegét 1000ft/drb magam betettem.
100.000 km-nél az kocsinyitó kulcs/automata/ plasztik boritás csere 1000 ft.ért+ aksi csere/ugyanazt a a gyártót választva most is/
Ennyi kiadás volt, csak ájánlani tudom
Kategória: Egyéb kérdések » Humor
Szóval... Dácsiáról negatívumot? Miért, lehetne pozitívat is...?
Igen, lehetséges..pl.a rozsada is meg-eheti ...
A TÖBBI KIADÁSnál a teljesség kedvéért meg hozzáadnám ezeket mert kimardt ( a fogyó anyagok)
5év fékpofák csere, + 2 x a kötelező Vizsgálatnál az első kerék felfügesztéseknél a szokásos cserék, 6 év az antigel feltőtése + folyamatosan az ablak mosófolyadék :-)
)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!