Alig van fénye a xenon fényszórómnak, mi lehet a baja?
valószínű elöregedett. Én most cserélem, bár ez kicsit idősebb, a napokban az egyik teljesen maghalt. Először ilyen sárgás lett a fénye, aztán kiment.
Olyan mint egy sima égő, ha hozzférhető helyen van, akkor kb. annyi kicserélni mint egy akármilyen H4-est vagy H7-et.
Kicsit óvatosabbank kell lenni, mert van az oldalán egy ilyen drót, nem szabad hogy megsérüljön, tehát nem kéne ide oda hozzákoccintani a dolgohoz berakásnál.
Kb úgy néz ki.
Arról viszont meg kell győződni hogy ne legyen fesz alatt, mert van vagy 25000 V. (cerében nincs amper, de odabasz)
Az enyémmel kapcsolatban néztem videót, ott nem foglalkoztak vele. Én levenném az akkdsiról a csatlakozót.
De lehet ez csak paranoia.
4# Ma megnéztem mi is a baj.
Van egy matrica, nem írja az akkusarut, csak hogy 25 ezer V, és "Világítást kikapcsolni!".
Persze azért nem taperolnám a fém részeket. Mondjuk az üzemi fesz 40-80V közt van, a 25kV csak a gyújtóimpulzus.
Ja, igen, és az enyém rendesen eldurrant szilánkokra. Tapasztalt valaki már ilyent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!