Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek is általában a cigány...

Nektek is általában a cigány rajkodás jut eszetekbe egy bmw/audi/ merciről magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem tudom,én a mercedest például egy gyönyörű és méltóságteljes autónak tartom de valahogy a 3 német prémiumtól mindig elmegy a kedvem,mert állandóan ezzel vonok párhuzamot akaratlanul is,hogy kamu láncos zsámós gengszterpofák folyton ezzel a 3 márkával pózolnak minden közösségi oldalon és élőbe is...Én nem vagyok egy gazdag ember de ha az lennék és presztizs autót akarnék inkább vennék egy cc-t vagy egy s80-ast mint egyet a 3 prémium közül mert elég undorító lett ezeknek a hazai hírneve.Ti hogy vagytok ezzel?

2017. okt. 27. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Ez nagyon buta általánosítás. Nyilván sok cigány ezekben a márkájú autókban rajoskodik, de az országban az összes Audi/BMW/Mercedes tulajoknak csak a nagyon pici százalékát teszik ki a cigányok. Főleg ha az újabb modelleket nézzük. A hazai hírnév alatt is nem tudom mit értesz, igazából nem olyan vészes a helyzet, csak a facebookon, gyakorikérdésen, totalcaron minden troll össze szokott gyűlni, és ők szidják ezeket a márkákat, de igazából nem olyan rossz a megitélésük.

Üdv egy BMW és Audi tulaj egyben.

2017. okt. 27. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

"Nem kell irigykedni! :D Ha nem tetszenek, ne nézd őket! Énis igy vagyok! :D Utálom a horror filmeket ezért nem is nézem. Ha meg tetszenek az autók akkor vegyél magadnak, ha meg nincs pénzed marad a Suzuki! :D"

Hát erre tényleg lehet annak lenni, főleg amikor ezek bizonyos része már egy lestrapált sz.r! :P

2017. okt. 27. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem tom hol élsz, de errefele alig látni bennük tipikus " svédeket ".
2017. okt. 28. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
már ott kezd régen rossz lenni a helyzet, ha valaki így nézi az autókat. ha lenne rá pénzem, én is eljárkálnék egy újabb audi-val, persze nem az ilyen 2007 előtti szarokkal, amiket 600ezer km-rel behoznak külföldről, ahhoz tényleg nem is kell pénzemnek lenni, max a szervízben, de soha meg sem fordulna a fejemben, hogy gáz ilyen autóval járni, csak mert naplopó senkiháziaknak is van ilyesmire pénze.
2017. okt. 28. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Tudod 2 fajta ember van:

1-Aki gazdag

2-Aki annak akar láttszani.

Nos a 3 német prémiummárka valamelyikében a 2 kategóriás emberkék ülnek legtöbbször.

2017. okt. 30. 22:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát ez meglehetősen igaz,nyilván aki menőzik vele az annak akar látzsani,vagy csak szimplán primitív módon kezeli a gazdagságát:D
2017. okt. 30. 22:42
 17/17 anonim válasza:
55%
A cigányok nem olyan gazdagok, hogy egy 2000 után gyártott német "csodával" legyenek vagányok. Amúgy nem a kocsi hibája, hogy néhány gazdag, de buta ember vezeti őket
2017. nov. 5. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!