Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsőre sikerült a KRESZ és a...

Elsőre sikerült a KRESZ és a vezetés? Hány plusz órát vettetek?

Figyelt kérdés
Most fogom kezdeni a jogsimat, de minden ismerősöm azt mondja, hogy nem lehet elsőre megcsinálni. Nem azért mert senki nem tudna vezetni, csak mert megbuktatnak mindenkit, hogy többet fizessél. Plusz órát meg nem szeretnék venni, de szerintem úgyis mondani fogja az oktatóm, hogy vegyek...
2010. máj. 30. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden elsőre. Rutinon és forgalmon is 1-1 plusz alkalmat vettem.
2010. máj. 30. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden meg lett elsőre! az oktatóm nagyon rendes fiatal srác volt, tényleg elmagyarázott mindent! Több ilyen oktató kellene! L/18
2010. máj. 31. 01:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Jó nektek, hogy nektek már meg van a jogsi! :) Remélem nekem is szerencsém lesz, de mondjuk attól nem félek, hogy hibázok és azért bukok meg. Már 2 éve vezetek.

16/L

2010. máj. 31. 17:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó régi kommentek. Én most úgy veszem észre, hogy ezeknek az számít, hogy minél több plusz órát vegyen az ember, de hogy levizsgázik-e vagy sem az hidegen hagyja őket.
2017. ápr. 23. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Most már a másik oldal is képviselteti magát.

Néhány iskolában nincs díja a pótórának, viszont akinek jól megy a vezetés, nem használja ki a teljes keretet. A fix óraszámért járó pénzt megkapja is iskola, de az órát nem kell megtartani, a tanuló pedig hamarabb jut jogsihoz, mindenki jól jár. A képzés úgysem ér szinte semmit, normálisan közlekedni csak később tanul meg az ember.

A vizsga sikeressége pedig a vizsgabiztos markát ütő kenőpénzen múlik.

2017. ápr. 24. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!