Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért koppintották le a...

Miért koppintották le a 2017-es BMW Serias 7-et?

Figyelt kérdés

Audi A7 2017(2018)

Full copy

2017. okt. 26. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szó sincs koppintásról. Véleményem szerint nem is hasonlít a két autó: a G11 7-es egy négyajtós szedán (még ha nem is annyira klasszikus formájú, mint mondjuk az E38), az új A7 pedig egy ötajtós, kupénak álcázott "izé". Műszakilag meg aztán tényleg semmi rokonság nincs köztük azon kívül, hogy mindkettőnek négy kereke van.
2017. okt. 26. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Hát ha nem látsz köztük különbséget, szerintem szemészhez kéne fordulni.
2017. okt. 26. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Még csak nem is hasonlítanak.
2017. okt. 26. 20:47
 4/8 veterán vas ***** válasza:
81%

Ha alaposan megnézzük, tényleg:

-mindkettőnek 4 kereke van

-a szélvédőkön és az ajtó üvegeken ki lehet nézni

-aki beleül, az nem áll

-az első kerekeket mindkét irányba el lehet fordítani

stb. stb.

Szóval tényleg annyira hasonlítanak egymásra, mint Singer varrógép a kakukkos órára. ;)

2017. okt. 26. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Ááá nem is, a BMW copyzta az Audit. Na ehhez mit szólsz? :D
2017. okt. 26. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Én nem látok hasonlóságot. A BMW szedán az Audi pedig kupé tehát alapból nem koppinthatnak mert eltér a karosszéria típusa.
2017. okt. 27. 09:30
 7/8 anonim válasza:
71%

Mindenféleképp ajánlom a szemüveget vagy a kontaktlencsét , hidd el akkor nem lesznek ilyen látási problémáid , egyébként is a Német hármas közül az Audi a legfejlettebb mind külsőleg mind technikailag .

Fordítva (nem pont ebben a két esetben) inkább elképzelhetőbb mert ugye általában a BMW másolja az Audit .

A belső kinézetben , illetve a lámpákat is amiket az Audi gyárt a BMW újabb M szériájának .

Egy M4-et sikerült próbaútra vinnem , és ott mesélték hogy Audi Laser Light lámpa van rajta .

Ezt a led lámpát is elsőnek Audikon láthattad aztán BMW-ken.

Szóval az Audi semmiképp nem copzhatja a BMW-t , inkább fordítva .

Ezeket mondom úgy hogy BMW "fan" vagyok és egy 535i csücsül a garázsban, amire mellesleg nem kevés pénzt már rá költöttem.

Jelenleg ahogy mondtam a garázsban porosodik mert közel 22 litert eszik, és inkább a kis Corsát használom ami a harmadát eszi a BMW-nek.

2017. okt. 27. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ja, most az új modelleknél a BMW icipicit lemaradt az Auditól és a Mercitől, de az Audinak így is sikerült nagyot durrantani az A7 és A8-al, hogy az S Merci és a 7-es BMW már hamarabb megjelent. Úgyhogy ja, nemhiába mondják, hogy az Audi az olyan igazi technokrata német, ott nagyon odateszik magukat a mérnökök.
2017. okt. 27. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!