Miért koppintották le a 2017-es BMW Serias 7-et?
Audi A7 2017(2018)
Full copy
Ha alaposan megnézzük, tényleg:
-mindkettőnek 4 kereke van
-a szélvédőkön és az ajtó üvegeken ki lehet nézni
-aki beleül, az nem áll
-az első kerekeket mindkét irányba el lehet fordítani
stb. stb.
Szóval tényleg annyira hasonlítanak egymásra, mint Singer varrógép a kakukkos órára. ;)
Mindenféleképp ajánlom a szemüveget vagy a kontaktlencsét , hidd el akkor nem lesznek ilyen látási problémáid , egyébként is a Német hármas közül az Audi a legfejlettebb mind külsőleg mind technikailag .
Fordítva (nem pont ebben a két esetben) inkább elképzelhetőbb mert ugye általában a BMW másolja az Audit .
A belső kinézetben , illetve a lámpákat is amiket az Audi gyárt a BMW újabb M szériájának .
Egy M4-et sikerült próbaútra vinnem , és ott mesélték hogy Audi Laser Light lámpa van rajta .
Ezt a led lámpát is elsőnek Audikon láthattad aztán BMW-ken.
Szóval az Audi semmiképp nem copzhatja a BMW-t , inkább fordítva .
Ezeket mondom úgy hogy BMW "fan" vagyok és egy 535i csücsül a garázsban, amire mellesleg nem kevés pénzt már rá költöttem.
Jelenleg ahogy mondtam a garázsban porosodik mert közel 22 litert eszik, és inkább a kis Corsát használom ami a harmadát eszi a BMW-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!