300 ezerért tökéletes állapotú bmw?
Autó vásárlás előtt állok, nálam csak bmw jöhet szóba. Találtam is egy hirdetést, amiben 300 ezer forintért adnak egy tökéletes állapótú, kb 60 ezer kilóméteres autót. Voltam már megnézni, de külsőre minden oké vele, bár nem nagyon értek hozzá.
Megvegyem?
Én most vettem egy Chiront másfél misiért 0 km-el... valami mexikói takarítónő volt az eladó, jó vétel volt nem?:D
Na kb ennyire reális a 60k km-es BMW 300-ért.
Ha nagyon régi és ennyi km van csak benn, akkor azért nem fogják ennyiért adni, mert egyszerűen egy keveset futott öreg darab többet ér, ha meg újabb, akkor meg azért nem lesz 300 ért 60k km es. :D
Annyiért engem is érdekel.
Ismerek Németországban egy idős urat 80 év +++
Mindenhová egy 20 éves szakadt twingoval jár. A garázsában áll a mercedese. Lehet már az is nagykorú. Legutóbb halottak napján ( tavaly ) láttam, hogy elővette a mercijét. Max évi néhány száz kilométert vesz vele. Tegyük fel 25 évesen eladásra kerül, mivel a fia nem akarja égetni magát egy huszonéves autóval. Nem harap rá egy gyűjtő. Lesz aki elhiszi a benne levő 40.000 kilométert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!