Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda cb 600 hornet (1998)...

Honda cb 600 hornet (1998) szerintetek jó választás?

Figyelt kérdés
Ár érték arány nem izgat csak minőség/megbízhatóság ugyan ebben az ár kategóriában

2017. okt. 25. 09:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Most nem bántásból de egy majd 20 éves motoron az általad felvetett dolgoknak nincs jelentősége.

Tapasztalatból írom: 16 év után adtam el az egyik motoromat ( nem CB volt, hanem egy sportmotor ). Folyamatosan szervizelt, remek gép volt, de a korából adódóan mindig akadt valami nyűgje az utolsó években:

- vezeték csatlakozások oxidálódtak, melegedtek, olvadtak

- emiatt tönkre ment a generátor és a feszültségszabályozó

- oxidálódott biztosíték aljazatok is a problémákat okoztak

- kormánygátló kopása kritikus lett, cserélni kellett

- csapágyak ( kormány, lengőkar, kerék ) cseréje kellett

Azt kell tudnod, hogy fel kell készülnöd hogy egy ilyen korú motorkerékpárra költeni kell. Remekül fog menni, maga a CB sorozat egy nagyon jó konstrukció, de ha az az elképzelésed, hogy a szervizelés ki fog merülni az olajcserével és a tankolással - el kell, hogy keserítselek. Ha olyan vagy mint én - szívesen szerelgetek én apróságokat, de ha mindig van valami gebasz az már bosszant - akkor nem ajánlom, hogy ilyen korú motort vegyél.

2017. okt. 25. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!