Punto 2, kipufogo sob csere utan fura szag (tobbi lent)?
Hello!
A kocsi kipufogo dobja leesett 4 honappal ezelott, a fogyasztas szepen felkuszott 13.5 koruli ertekre is tartotta is magat(tudom nem lett volna szabad, de en jartam vele igy is). Szoval nemreg kb egy hete vettem ra uj dobot es felrakattam. Beszalltam az autoba, lenullaztam a fogyasztasmerot es elindultam. 6-rol felkuszott 14-re 10 perc vezetes utan. Hogy lehet az hogy vissza rakattam a kipufogot es feljebb ment a fogyasztas?
A masik kerdes, hogy ha felmegyek az autopalyara es mondjuk megyek egy 100-as tempot, fura szag terjeng a kocsiban. Ez azota vam miota kicsereltettem a kipufogot.
Ez osszefugg ugye? Ha vissza viszem mit mondjak? Lehet hogy rosszul raktak fel, ha igen akkor majd lejjebb megy a fogyasztas ha rendesen megcsinaljak?
Elore is koszonom
Valami vezetéket lehagytál, nem dugtad vissza. A szag pedig amig ki nem ég a dob addig mindig lesz.
A fogyasztást pedig úgy kell számolni hogy tele tank és jó sokat menni vele majd megint tele és akkor lehet számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!