Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Punto 2, kipufogo sob csere...

Punto 2, kipufogo sob csere utan fura szag (tobbi lent)?

Figyelt kérdés

Hello!

A kocsi kipufogo dobja leesett 4 honappal ezelott, a fogyasztas szepen felkuszott 13.5 koruli ertekre is tartotta is magat(tudom nem lett volna szabad, de en jartam vele igy is). Szoval nemreg kb egy hete vettem ra uj dobot es felrakattam. Beszalltam az autoba, lenullaztam a fogyasztasmerot es elindultam. 6-rol felkuszott 14-re 10 perc vezetes utan. Hogy lehet az hogy vissza rakattam a kipufogot es feljebb ment a fogyasztas?

A masik kerdes, hogy ha felmegyek az autopalyara es mondjuk megyek egy 100-as tempot, fura szag terjeng a kocsiban. Ez azota vam miota kicsereltettem a kipufogot.

Ez osszefugg ugye? Ha vissza viszem mit mondjak? Lehet hogy rosszul raktak fel, ha igen akkor majd lejjebb megy a fogyasztas ha rendesen megcsinaljak?

Elore is koszonom

2017. okt. 24. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Valami vezetéket lehagytál, nem dugtad vissza. A szag pedig amig ki nem ég a dob addig mindig lesz.

A fogyasztást pedig úgy kell számolni hogy tele tank és jó sokat menni vele majd megint tele és akkor lehet számolni.

2017. okt. 25. 07:21
 2/4 D. Brasco ***** válasza:
A fogyasztás biztosan nem a szar kipufogó miatt nőtt meg!Amúgy sem tudom elképzelni hogy valóban ennyit egyen!Gyakorlatilag fizikai képtelenség 13-14litert megetetni egy 2-es puntoval!Ha a szemét kinyomod sem kér többet 10liternel......kivéve ha a hgt-ről beszélünk de ennek szerintem nulla az esélye!
2017. okt. 25. 07:45
 3/4 A kérdező kommentje:
De a dob letoresevel egyidoben nott meg.
2017. okt. 25. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit látsz a műszerfalon 14km/L, tehát durván 7 liter körüli fogyasztásnak felel meg..
2017. dec. 9. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!