Ha segétmotort rendszámoztatok atól nem lesz jogosult autópályai közlekedésre?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már azt hogy le lehet rendszámoztatni segétmotort. Viszont azt nem tudom hogy akkor forgalmiztatni is kell-e és hogy közlekedhet-e autópályán ill. autóúton!2017. okt. 22. 14:16
1/4 anonim válasza:
Nem közlekedhet, mert azokra az utakra csak olyan jármű hajthat fel, amely képes legalább 60-nal haladni. A segédmotoros kerékpár definíció szerint legfeljebb 45-tel haladhat.
2/4 anonim válasza:
Mi az a segétmotor? Új járműkategória?
3/4 veterán vas válasza:
Egy jó zsíros vasárnapi ebéd, és az ember egyből olyanokat bír kérdezni.......
Amúgy külön kell "rendszámoztatni" és "forgalmiztatni"? Azt hittem a kettő kapcsolódik egymáshoz.
Jah' és mi az a segétmotor? ;)
4/4 anonim válasza:
naszval...rendszámoztatni csak úgy nem lehet...viszont a rendszámot a forgalmi engedély egyidejű kiadása kiséri..
nekem volt rendszám a segédmotoros kerékpáromon, de az gyárilag ment 80-at..(ezért kellett rá rendszám) autópályára mégsem mehettem fel.
beballagsz a Mozaik utcai AF-be, és ott felvilágosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!