Miért nem veszi be az autóm az 5. sebességet?
Hármaska!
Először is köszönjük magas röptű véleményedet, miszerint az alapján csoportosítod a váltókat, hogy mennyire nehéz a kulisszával kutyúlni a fokozatok között. :D
Bizonyára komoly tapasztalataid lehetnek az adott kérdésben, miután automata váltóval közlekedsz.
Különben elárultad magad, mert ez a "nem sikerült váltás" és a "60-nál alaposan megkínozta a kocsit" a tipikus friss jogosítványos, tapasztalatlan sofőrök kedvenc védekező szövegei közé tartoznak.
Más.
Nem ismerem #9-es válaszadót, nem az én dolgom megvédeni, de az azért hihetetlen, hogy Te 1hét alatt többet fejlődtél vezetés terén, mint Ő 30 év alatt?
Ez már számszakilag is nehezen képzelhető el, hiszen 1:1560 arányról van szó.
Úgy hogy sem az autóvezetés, sem az ésszerű érvelés, de még az legegyszerűbb szorzás sem tűnik az erősségednek. ;)
Gyakorolj!
na jót nevettem! minek ez az anyázás nem is értem, de úgy gondolom, hogy a hétköznapokban felhalmozott feszültség és frusztráció eredménye lehet!
Visszatérve az autóra 1,2,3,4 sebességfokozat működik, de nincs 5. és mostmár rükverc se! Ami érdekes, hogy amikor rálépek a gázpedálra, a sebességváltó kar megmozdul! ill. menet közben is mozog kicsit ide oda, mint valami automata váltó, de ha a gázra lépek akkor szabályosan önálló életre kel.
Tudja valaki, hogy ez mire utalhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!