Jó a Keeway Matrix robogó? Városba járkálásra, kisebb túrákra használnám!
Figyelt kérdés
Nem szeretnék használtat venni Szlovákiából vagyok és nem találok semmi jót :S Meg pénzem sincs sok...Ennek meg az ára is jó,SportMotor.hu-n is jó véleménnyel vannak róla!!!2010. máj. 29. 18:09
11/14 A kérdező kommentje:
Végre egy +-os:D De még írjatok!
2010. máj. 30. 22:29
12/14 anonim válasza:
Karbinál jelentkezett a magas benzinszint az úszóházba... ezek nagyrészbe Mikumi karburátorok... hááát volt szenvedés. LEgtöbb esetbe egy új uszó megoldotta a keleti kérdést de előfordult, hogy kézzel állítgattam naphosszat amíg a megfelelőhöz közel járt. Aztán gondoltunk eggyet és kiraktuk táblára, gyári karbit nem szervizelünk. Életem szebb korszaka kezdődött.
13/14 anonim válasza:
köszi a kielégítő választ :) nekemis a gyári karburátorral voltak a gondok :D
14/14 anonim válasza:
Nekem is Keeway Matrix robogóm van,most van benne 14300 km.És láss csodát ,semmi baja!Rossz motor nincsen,csak rossz motoros !!!!Ez előtt volt Piaggio és Suzuki robogóm is,de 6-7000 km után rá ment a gatyám is,elkezdtek vacakolni,az egyiknek tönkrement a variátora ,stb!Szóval,hiába gyalázzák sokan a kínai motorokat,nem igaz hogy rosszak(igaz,van egy pár,amik nem beváltak )!Ha törődsz velük,akkor évekig kitart!Ha meg cseszel rá,akkor ugyan úgy tönkre megyen,mint bármelyik márkás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!