Mi lehet a probléma az autómmal?
Van egy skoda fábiám..1,2 benzines,az a problémát vele,hogy alapjáraton,illetve dugóban 1-2-es sebességnél leáll:(
Ilyenkor ujra inditom és megy megint rendesen.Nagyon jól gyorsul...volt gyertya csere,de semmit nem használt:(
A szerelő azt mondta nem tudja mi lehet a baj pontosan,illetve hogy skoda betegség...és kb 100-120e FT a javitása.
Ha nem tudja, hogy mi a baja akkor honnan tudja,hogy mennyibe kerül a javítás?
Javaslom, hogy mielőtt találgatásokkal kicserélik a fél autót, vidd el a márkaszervízbe ahol talán pontosan ki tudják olvasni a hibakódot.
Hát ez nagyon tetszik :)))))
Nem igazán tudom mi a baja,de 100-120-ért megjavítom :D
Én azért elvinném egy másik szerelőhöz!!!!
Igen..fura..nem is hagytam ott az autot:)
De mi lehet a baja?Márkaszerviz nagyon drága..
Szerintem keress egy másik szerelőt!
Én a karburátorra tippelnék, hogy túl sok üzemanyagot kap a motor.
"skoda betegség."
Egészen biztosan... Főleg hogy az 1,2 az nem Skoda motor, hanem VW.
Hagyd ott azt a "szakembert"!
2-es vagyok
Ha nem akarod szervizbe vinni abszolút akkor olyan szerelőt keress aki kitudja olvasni a hibakódokat.
Egy csöppet hipohonder vagyok amihez nagyba hozzájárul a szerelőnk baráti munkadíja és az,hogy probléma nélkül berakja az autómhoz amúgy se drága alkatrészeket amiket én még fél áron is szerzek meg...így nem telt még el 2 hónap úgy,hogy legalább egyszer ne dugta volna gépre ,hogy lássam biztos nincs olyan baja amire én gondolok,és szerinte semmi értelme hibátlan alkatrészt neki most cserélnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!