Mi baj lehet ha így használom?
Figyelt kérdés
Nemrég cseréltem tárcsákat és betéteket.Az egyik oldalon hátul,mintha ferdén lennének a betétek,és nem fekszik fel a tárcsa teljes felületére.A külső oldalnak az agyhoz közelebbi része,belül pedig a széle,nagyjából fél mm lehet benne.Mindent átnéztem többször is,csúszkák könnyen mozognak,dugattyú nem ferde és szintén könnyen visszament,csavarok is rendben,csúszkák sem görbültek.A lecserélt betéteken nem láttam számottevő félrekopást.Érdemes foglalkoznom vele,vagy hozzákopik és kész?2017. okt. 19. 18:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!