Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valakinek nem a nevén van...

Ha valakinek nem a nevén van az autó el adhatja?

Figyelt kérdés
Szaisztok mennék ma egy autóért ,de az eladónak nem a nevén van az autó nem íratta át mikor meg vette az autót ez lehetséges? Nekem azt mondta elég az adás vételi én azzal saját nevemre tudom íratni,de ha mégsem akkor vissza adja a pénzt (ezt nem értem) meg valami 30 ezer büntetésről beszélt,hogy majd ő rá tartozik az tudnátok nekem segíteni!!!???????

2017. okt. 19. 10:50
1 2
 11/16 veterán vas ***** válasza:
Abban az esetben a közjegyzői hivatal, elkészíti a hagyatéki leltárt.
2017. okt. 19. 16:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti hogy?
2017. okt. 19. 16:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Na szóval el sem mentünk az autóra folyamatosan hívott az ember és mindenféle hazugságokkal jött elő,indulni készültünk erre ő pont most ment el a kocsit le mosatni és elő jött rajta egy olyan,hogy rángat az egész autó. Meg lett kérdezve tőle ez az atíratás téma egy hete még azt mondta anyukájáé az autó most meg már ő is egy hónapja vette az autót a szomszédtól és mivel szerelőnél volt az autó el felejtette át íratni. Elég zavaros mert össze vissza beszélt azt sem tudta mit hazudjon köszönöm hogy segítettetek :)
2017. okt. 19. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Végre egyszer elértük, hogy volt értelme a válaszainknak, még ha csak a nepper 185. hazugsága után álltál csak el a vételtől.
2017. okt. 20. 10:31
 15/16 veterán vas ***** válasza:
Na ez elhúzott, de majd jön a következő nepper, aki a rafkósabb, dörzsöltebb, jobb a dumája..... ;)
2017. okt. 20. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért ennyire nem véresen komoly a dolog, kérdező. Nem mindenki szar, szemét állat, csak mert el a akar adni egy autót. Tény viszont, hogy körültekintően kell eljárni, és egyéb híján legalább ezen a fórumon megkérdezni. Legfeljebb lehülyéznek, mint most is.

De ne foglalkozz velük. Csak a hülyék tudnak mindent. A többiek életük végéig tanulnak.

2017. okt. 20. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!