Vennél hengerfejezett Fábián?
Merhetek venni felújított hengerfejes Fabiat?
Miert, mi mehetett tönkre benne H hengerfejezni kellett?
Fabiát nem vennék ha fejezett ha nem.
A mostani autóm motorcserés volt. Komplett fűzött blokkot + hengerfejet cseréltek benne, mert menet közben lelazult az olajpumpa meghajtókereke és beállt a motor.
Mivel az új blokkal teljesen jól működött az autó, megvettem, nem zavart a dolog. Már több mint 120.000 hibamentes kilométert tettem bele a csere óta.
1.2-esben a 6 szelepes 54 lovas ami nél a hengerfejezés könnyen fel àllhat , az egy gyenge motor lett . Nekem volt 75 lovas 1.4MPI-m 2003-as én hengerfej miatt adtam él és àt vettem fatertól az 1.2-es 12 szelepes 65lovas fabiàt , ezzel soha semmi gond nem volt se faternàl se nàllam én imàdom .
Màrkaszervizben melozok 1.2 6v és az 1.4MPI motoros skoda , seat , vw azaz konszernen bellül ezek a vw motorral rendelkező kocsik rendszeresen jönnek hengerfejezésre , amugy 150-200ezer km-t mondanék rà ha jol meg lett csinàlva akkor ezt bírjàk , ha nem hajtod szét . Én az 1.2 12v 65 lovas motorosakat és az 1.4 16v 101 lovasakat ajànlanàm bennük a hengerfej jól bírja , de én 2005utàni facelifteket ajànlom , mivel nem csak a kinézeten , de a motor gyerek betegségeit addigra ki szűrték és ez a 2 motor ami ez àlltal kiràly lett . Napi vàrosi vagy vegyes hasznàlatra nagyon jók , igaz pàlyàn nem leszel egy versenyző , de az 1.2 12v a 160at lazàn viszi utazoba , a 101 lovas 1.4 16v kb 180-190 amit visz stabilan , ha nincs szét hajtva .
# 5, ez mért lényeges?
Egyébként ezen a képen a 17-es számmal jelölt, ha annyira érdekel. Állítólag típushiba ennél a motornál, a csavarját (18) menetrögzítővel érdemes fixálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!