Kedves Autósok! Nektek miért derogál elengedni a zebrán a gyalogosokat?
Nem szívesen késem le a tömegközlekedési eszközt, mert kb. 1-1,5 óránként jár; nektek viszont kb. fél perc várakozási időt jelentene.
Megértéseteket köszönöm! :)
Ismerem a másik oldalt és át is érzem, mérlegelek. Volt, hogy kerékpárral mentem haza és jött egy autós, alárendelt útról akart felkanyarodni. Persze, hogy elengedtem, elsőbbségem ellenére is, mert pillanatnyilag "üres" volt a főút, és tudtam, hogyha akkor "önzősködök", akkor még legalább 10 percig szobrozik és járatja a motort.
De egy nem túl "gyalogosforgalmas" úton mi az úristenért nem lehet egy negyedpercre megállni? Nem én mellőzöm lámpát és szintén nem én vagyok az, aki nem bocsátja oda a rend szorgos őreit. Pedig jöhetnének oda is!
Neked derogál fél perccel korábban elindulni az óránként járó buszra? Nem azért, de ennyi erővel, ha valaki átenged időben, de meg kell állni egy nem tervezett cipőkötésre, ugyanúgy lekésed a buszt. Másrészt, ha van nyomógombos zebra akkor mégis mi a gondod? Pont erre van, amikor ritkán arra téved egy gyalogos, megnyomja, pár másodperc alatt piros az autósnak, zöld a gyalogosnak.
Valahogy sose tudtam megérteni mire frusztrálják magukat az ilyen kertvárosi anyuka típusú nők. Akkor is idegbajosak, ha alájuk van tolva a Káskáj, akkor is ha nincs.
Költözz Nyugat Európába és megoldódik a problémád. ( Hacsak egy átlag magyar el nem üt )
Miután kiköltöztem először csodálkoztam, később megszogtam, hogy megállnak az autók a zebránál.
Egy idő után ez pavlovi reflex-é vált. 2 hete élhettem kint, amikor jött az első kedves beszólás kb 100+ decibellel. " A k....@ anyád " Persze nem állt meg. Otthon édes otthon úgy hiányzol.
"12/16 válaszát olvasva kicsit kérdéses, hogy ki az, aki igazán paraszt? :-)"
Gratulálok, sikerült megragadni a lényeget! Két csúnya szó miatt én vagyok a paraszt, még véletlenül sem az aki elüti a gyalogost a zebrán. De ebből látszik, hogy a mondandóm érdemi részébe nem sikerült belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!