Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 318 tds touring 1999...

Bmw 318 tds touring 1999 milyen autó? (Véleményeket szeretnék kérni! )

Figyelt kérdés

1999 1.7 318 tds touring 90Le e36-os autót nézegetem nagyon tetszik olyan 400.000 ft-os árkategóriába gondolkodom! Minden érdekel ezzel a típussal kapcsolatba!! Sok rosszat halottam róla adagoló hibát főtengely törés stb...Sőt még azt is hallottam hogy a 90loerő nagyon kevés neki!(Talán ha egy normális szervizben tuningolnám a motort akkor jó lenne?Vagyis nem menne tőnkre tőlle a motor?... kicsit félek a vételtől!! Akinek volt ezzel a kocsival valamilyen tapasztalata légyszi írja meg!!??? (Nagyon fontos lenne mert ez lesz az első autóm és nem utca versenyre kellene!Hanem normális városi közlekedéshez,esetleg a még talán ritkán normális hozzáértő emberel tuningoltatnám a motort :) !!!! ))

A válaszokat előre is köszönöm ! ! !

2017. okt. 16. 18:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezekből a régebiekből mindenképpen E36-ot (esetleg még E39-et) érdemes venni de inkább benzinesben. A másik hogy nem csak lóerő van hanem nyomaték is és az is olyan lényeges ha nem lényegesebb ha dízelről van szó. Nyomatéka meg ugye van elegendő (attól "húz").
2017. okt. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!