Bmw 318 tds touring 1999 milyen autó? (Véleményeket szeretnék kérni! )
Figyelt kérdés
1999 1.7 318 tds touring 90Le e36-os autót nézegetem nagyon tetszik olyan 400.000 ft-os árkategóriába gondolkodom! Minden érdekel ezzel a típussal kapcsolatba!! Sok rosszat halottam róla adagoló hibát főtengely törés stb...Sőt még azt is hallottam hogy a 90loerő nagyon kevés neki!(Talán ha egy normális szervizben tuningolnám a motort akkor jó lenne?Vagyis nem menne tőnkre tőlle a motor?... kicsit félek a vételtől!! Akinek volt ezzel a kocsival valamilyen tapasztalata légyszi írja meg!!??? (Nagyon fontos lenne mert ez lesz az első autóm és nem utca versenyre kellene!Hanem normális városi közlekedéshez,esetleg a még talán ritkán normális hozzáértő emberel tuningoltatnám a motort :) !!!! ))
A válaszokat előre is köszönöm ! ! !
2017. okt. 16. 18:41
1/1 anonim válasza:
Ezekből a régebiekből mindenképpen E36-ot (esetleg még E39-et) érdemes venni de inkább benzinesben. A másik hogy nem csak lóerő van hanem nyomaték is és az is olyan lényeges ha nem lényegesebb ha dízelről van szó. Nyomatéka meg ugye van elegendő (attól "húz").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!