Németországból vagy Svájcból éri meg jobban venni használtautót?
Svájcban lehet kevesebbet fut időarányosan egy autó, összevetve egy némettel, szervizbe is elviszi a svájci állampolgár, de mivel Svájc nem EU tagország, az onnan behozott autóra vámot is kell fizetned.
Egyébként meg állapot függő, német, svájci, vagy akár itthoni is lehet jó állapotban, de lestrapált is.
"Egy kint dolgozo autoszerelo ismerosom ,azt mondta"
Mindig mindenki azt mondja, hogy...
Amúgy meg itt a magyar autószerelőkről szerintem inkább ne beszéljünk, mert lehúzós k*csög mind, előbb viszem egy némethez, aki vezeti a szervizkönyvet, garanciát ad rá, elvégzi rendesen, tisztességesen a munkát, nem pedig azt nézi, hogy húzhatna le még jobban. Elvittem előtte 2-3 magyarhoz árajánlatért, az egyik egy lökhárítócserét 1500 euróért akart elvégezni, míg a német megcsinálta nekem ugyanezt 600-ért fújással, szereléssel, mindennel együtt. Úgyhogy a magyar szerelők aztán csak tudják...
Igen, sózzák az utat baromira, hetente egyszer lemosod tiszta vízzel és isten áldja, nem fogja szétmarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!