Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
1, Első szériás Skoda Fabia 1.4 MPI-nél ha Szabolcs megyében vagyunkk, akkor néha kigyullad a motorhiba jel egy rövid időre, majd elalszik. Gondoltam már rossz benzinminőségre, de konkrétan nem volt észlelhető változás az autóban.
2, Mostanában az EPC visszajelző végzi ugyanezt a tevékenységet. 3 napja a féklámpa leállított motornál, behúzott kéziféknél világított, és újraindítás, kézifék kikapcs-bekapcs-nál elmúlt mind az EPC jelzés, mind a féklámpa világítás.
2017. okt. 14. 16:14
1/8 anonim válasza:
Csak Szabolcs megyében gyullad ki néha?
Akkor rossz a levegő.
Miért gondoltál rossz benzin misőségre? Ird már le.
2/8 A kérdező kommentje:
Vizezett benzin, határ menti ország benzinje kerül a kutakhoz pl.
2017. okt. 14. 19:55
4/8 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Vizezett benzin"
Az volt már, hogy a benzin nem keveredik vízzel?
Kb. általános iskolai kémia...
:(
5/8 A kérdező kommentje:
Oké, feladom. Tehát arra gondolok, hogy valami idegen anyagot tesznek a benzinbe, amit megérez a motor.
2017. okt. 14. 22:48
6/8 anonim válasza:
Jó szerintem mindnyájan értjük mire gondoltál csak szeretünk kicsit tahóskodni néha. Inkább van ott valami kontakthiba, mivel nem csak a motorlámpa gyullad ki. Szabolcsban nem jártam még, lehet rosszak az utak (hol nem ebben az országban) jobban rázkódik ezért jön ott elő. Az autó is rendellenes viselkedik?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem, az nem.
2017. okt. 14. 23:07
8/8 anonim válasza:
Ezt tudom elképzelni, kontaktos vagy zárlatos a rendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!