Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

1, Első szériás Skoda Fabia 1.4 MPI-nél ha Szabolcs megyében vagyunkk, akkor néha kigyullad a motorhiba jel egy rövid időre, majd elalszik. Gondoltam már rossz benzinminőségre, de konkrétan nem volt észlelhető változás az autóban.

2, Mostanában az EPC visszajelző végzi ugyanezt a tevékenységet. 3 napja a féklámpa leállított motornál, behúzott kéziféknél világított, és újraindítás, kézifék kikapcs-bekapcs-nál elmúlt mind az EPC jelzés, mind a féklámpa világítás.

2017. okt. 14. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak Szabolcs megyében gyullad ki néha?

Akkor rossz a levegő.

Miért gondoltál rossz benzin misőségre? Ird már le.

2017. okt. 14. 16:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Vizezett benzin, határ menti ország benzinje kerül a kutakhoz pl.
2017. okt. 14. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez klassz volt
2017. okt. 14. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Vizezett benzin"

Az volt már, hogy a benzin nem keveredik vízzel?

Kb. általános iskolai kémia...

:(

2017. okt. 14. 22:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké, feladom. Tehát arra gondolok, hogy valami idegen anyagot tesznek a benzinbe, amit megérez a motor.
2017. okt. 14. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó szerintem mindnyájan értjük mire gondoltál csak szeretünk kicsit tahóskodni néha. Inkább van ott valami kontakthiba, mivel nem csak a motorlámpa gyullad ki. Szabolcsban nem jártam még, lehet rosszak az utak (hol nem ebben az országban) jobban rázkódik ezért jön ott elő. Az autó is rendellenes viselkedik?
2017. okt. 14. 22:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, az nem.
2017. okt. 14. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt tudom elképzelni, kontaktos vagy zárlatos a rendszer
2017. okt. 15. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!