Renault Scénic vélemények?
Rengeteg autót megfigyelek, az utóbbi 2 hétben láttam olyan Scenic-et, ami borzalmasan kéken okádta a füstöt, ráadásul eléggé rohadnak is.
Nem ismerem az árukat, de ezek után nem érhetnek túl sokat.
Van, amelyikben Volvo motor van, ott a motorral nincs gond, csak a szokásos rángatás, stb, azt kinyomozni, mitől.
"Hülyének néznek ilyen autóval ha nincs gyerekünk?"
Nem, de ha nincs akváriumod, akkor b*zi vagy...
Viccet félretéve, a világ minden kincséért sem kéne Scenic. Egy időben tetszett, de amit a szerelőm mesélt róluk, hát, köszönöm, inkább nem.
Nekem régi Scenic-kel nincs tapasztalatom, de pár éve vettem egy 2006-os scenic-et azota is sceniceim voltak es van is! Nagyon könnyen bele lehet szeretni és nem kell félni hogy lenéznek a 20 eves rohadó hármas béjemvét hajtó hülygyerekek akiknek a kocsijuk egyidős velük!
Mindenkinek sajat dontése hogy pl 1millioert egy 2005,6-os digitklimas xenonos esőszenzoros kulcsnélküli nyitás-zárás-inditásos scenicet vesz
vagy egy rohadó agyon házituningolt szart amiben egy hosszu ut során halláskárosodást szenvedsz!
Én a scenicet csak ajánlani tudom nekem csak 1.5dCi motoros példányaim voltak de ez a kis motor is nagyon jol húz és gyorsul és pályán is fürge(160-nal lazán tudsz utazni)!
Üdv:egy scenices
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!