Miért van az, hogy soha egy autóversenyző sem okoz balesetet közúton vagy nem kap gyorshajtási bírságot?
Figyelt kérdés
Minden héten lehet olvasni, hogy egy focista összetöri az autóját. Ha a közúti közlekedés más mint a versenypálya akkor velük miért nem történik soha semmi? Nem hinném, hogy betartják mindig a sebességhatárt.2017. okt. 14. 08:38
11/14 JulesTS válasza:
Pedig okoznak balesetet es buntetik oket es amikor autoversenyzot buntetnek az altalaban sulyosabb szokott lenni es nem csak azert, mert a kozuton jo peldat illene mutatniuk, hanem azert is mert nagyobb hulyeseget csinalnak. Focistanal meg nem lattam olyan buntetest, mint amit Robby Gordon kapott:
12/14 anonim válasza:
Azért van némi létjogosultsága a kérdésnek. A focistáknak ugyanis elég nagy arcuk van, és az meglátszik az utakon is.
13/14 A kérdező kommentje:
Jó, a gyorshajtást el tudom fogadni az megesik bárkivel. Azért nem ítélek el senkit. De akkor is, mindig azt hallom a hírekbe meg olvasom a neten, hogy most ez a focista karambolozott, az törte össze a méregdrága Ferrariját. Ronaldorol is nem egyszer olvashattuk már, hogy autót tört. Míg azt soha nem olvasom, hogy Sebastian Vettel, Jenson Button, Tom Kristensen stb. ripityára törte a sportkocsiját.
2017. okt. 15. 14:24
14/14 anonim válasza:
Persze, hogy nem, hiszen nem olyan balfhaszok, hogy sűrűn törjék össze az autóikat, nincs is idejük rá, mert nem nagyon vannak otthon. De büntiket még kaphatnak, és kapnak is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!