Téli gumi, melyiket?
Figyelt kérdés
185/65 R15 méretben.
MATADOR MP92 vagy Barum Polaris 3? Esetleg Hankook?
Mi van nektek?
2017. okt. 12. 23:47
1/9 anonim válasza:
ADAC tesztre ha rákeresel szerintem könnyen tudsz választani. Nálam tavaly a yokohama nyert 195/65 r 15 méretben. :)
2/9 anonim válasza:
Volt, Barum gumim ! Tökéletesen megvoltam vele elégedve.
Most Continentál és Nokian gumikkat használok, más más autón, a gumik tökéletesek. A wredesteire még kiváncsi lennék ,azt még nem próbáltam,szívesen kipróbálnám, "tesztelném".
3/9 anonim válasza:
ADAC teszteket fenntartásokkal kell kezelni, volt ott is botrány rendesen csalásokról.
Nagyjából be lehet lőni azért annak alapján, mondjuk a felső harmadból kell választani. Én Continental Wintercontact-ot használtam 195/65R15 méretben és nagyon jó volt
4/9 anonim válasza:
Matadorról nincs tapasztalatom, a Barum és a Hankook bár nem prémium, de elég jó minőségek.
5/9 anonim válasza:
A felsoroltak közül csak a Hankookot venném, illetve vettem is. Nekem abszolút bevált és bár nem számít prémiumnak, egyre több prémium autógyártó ad át autókat elsőszerelt Hankook gumival. A Matadort én elfelejteném, a Barum pedig csak akkor érné meg, ha sokkal olcsóbb, mint a Hankook.
6/9 D. Brasco válasza:
A 3 közül ár érték arányban a hankook-ot valasztanam
7/9 anonim válasza:
Nekünk Barum Polaris 3 van, féltem tőle, mikor megvettük, mert azt hittem, hogy valami gyenge márka, aztán úgy tapad hóban, mint állat, még az előző Michelin Alpin után is meglepetés volt. Nagyon jó gumi, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!