Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor levizsgáztam sikeresen...

Amikor levizsgáztam sikeresen B kategóriás jogsiból, akkor az nap már tudok vezetni?

Figyelt kérdés
Van egy papír, amit 8 napig használhatok ilyen jogosítvány helyettesítő papír, ezt szeretném igénybe venni. Hol tudnám ezt beszerezni?

2017. okt. 11. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyenről, szerintem csak jogsival a kézben vezethetsz. Érdeklődj az autósiskolánál! Ha van ilyen helyettesítő papír, ők biztosan tudnak róla.
2017. okt. 11. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs jogosítványt helyettesítő papír sem kezdőknek, sem régi rókáknak.

Utóbbiak kaphatnak olyant, hogy ugyan lejárt a jogsijuk, de az újat már megigényelte, elkészítése folyamatban van.

De ez sem jogosít járművezetésre csak a plasztik kártyával együtt.

Egyébként meg mi olyan őrült sürgős?

2017. okt. 11. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Onnantól vezethetsz miután kiküldték a jogsid és a kezedben van.
2017. okt. 11. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Új kategóriánál csak a korábban meglévő kategóriát lehet vezetni ha volt. Ha korábban nem volt, akkor nem vezethet amíg nincs meg a kis plasztikkártya.

Pl:

nekem meg volt az M kategóriám mikor a B-t csináltam. Miután végeztem a vizsgákkal, az okmányirodában kaptam egy papírt hogy: igényeltem új jogosítványt, de amíg meg nem jön a kártya addig csak a meglévő kategóriámat vezethetem vele.

2017. okt. 11. 17:04
 5/6 Beviz Elek ***** válasza:

Vezetni nem igazán tudsz, ahhoz rengeteg gyakorlás kell, de úgy ítélték meg hogy kimehetsz a forgalomba, nem vagy közveszélyes.

Persze hogy kimehess a forgalomba, ahhoz kellenek a szükséges iratok.

2017. okt. 11. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze. Pont olyan szabályos lesz mint előtte nap

.

2017. okt. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!