Mit csináljak, hogy ne sípoljon a fék?
Figyelt kérdés
Hello!
VW Golf IV autómon vásárlást követően mind a 4 tárcsát, és az összes fékbetétet lecseréltettem augusztusban.
A fékhatás nagyon jó, de vagy 1 hete fékezésnél borzasztó sípoló hangot lehet hallani.
Próbáltam utánajárni, hogy mi okozhatja ezt, és mit csináljak, de érdemleges infót nem kaptam eddig.
Mit tanácsoltok, mi lehet a gond?
2017. okt. 11. 09:37
11/12 A kérdező kommentje:
UPDATE: vidéken jártam nemrég, és megpróbáltam "bevasalni" a féket. Egyelőre úgy néz ki megszűnt a sípolás, kíváncsi vagyok meddig marad így.
2017. nov. 1. 08:57
12/12 A kérdező kommentje:
UPDATE2: Már közel sem olyan hangos, mint korábban, de néha-néha még hallani lehet. Főleg egy bizonyos ponton csinálja, de nem állandó.
2017. nov. 9. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!