2003as g astra 1.7, milyen hiba lehet? (Lent)
Tehát adott egy G astra, egyáltalán nem vagyok dinamikus sofőr, általában 2000-2500fordulat fölé nem megyek, nem nyúzom a motort... ritkán előzök, általában engem előznek :D
1hónapja sietős dolgom akadt, sztrádán tötymörgött előttem egy audi 80al, én 5ből visszatettem 4be padlógáz, és ahelyett, hohy elkezdett volna gyorsulni, kivilágított a műszerfalon egy autó amin van egy villáskulcs, a motor ereje pedig elszállt, alig értem haza, ott leállítottam, majd másnap indítom és semmi baja...
Azóta 2*történt meg ugyan ez, de amint félreállok, lekapcsolom, beindítom, megoldódik és semmi baja...
Nincs ebben részecskeszűrő, és a felvillanó kulcsot valamint a hirtelen elszálló erőt sem az okozza, hogy nyugisan vezet.
VW csoportos autók elkormolódott turbóval szokták ezt csinálni, vagy elrepedt turbócsővel. Ott lesz valahol a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!