Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hengerfej felújítás után...

Hengerfej felújítás után folyhat e a motorból az olaj?

Figyelt kérdés
Hengerfej felújításon esett át az autóm. Mióta készen van azt veszem észre hogy folyik a motorból az olaj. Mielőtt elvittem szerelőhöz nem folyt. Valamit rosszul raktak össze rajta?

2017. okt. 6. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy valamelyik szimeringet nem sikerült felütniük tökéletesen, vagy a szelepfedél tömítés nem zár rendesen. Ezek persze lehetnek anyaghibák is. Vissza kell vinni, hogy csinálják meg.
2017. okt. 6. 11:31
 2/8 A kérdező kommentje:
2hétig voltam autó nélkül. akkor most ez megint 1-2 hét?
2017. okt. 6. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Érdekesen állsz hozzá a dologhoz, inkább jársz így az autóval?
2017. okt. 6. 11:58
 4/8 A kérdező kommentje:
visszaviszem. Csak azt kérdeztem, hogy akkor ez megint olyan hosszú idő lesz
2017. okt. 6. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudjuk honnan folyik az olajad és nem ismerjük a szerelődet, a javítás idejére érdemben nem lehet válaszolni.
2017. okt. 6. 13:30
 6/8 veterán vas ***** válasza:
Hááát, mondjuk ha tényleg csak hengerfej felújítás volt és most pl az olajteknőnél, vagy a főtengely szimmeringnél folyik az olaj, akkor a "semmi közöm az egészhez" válasz várható a szerelőtől. :(
2017. okt. 6. 17:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Megnezi majd. Amugy megbizom a szerelobe. Nem olyan ember. Csak kerdeztem lehet e a hengerfej felújítástól. De az biztos hogy elotte nem volt olaj folyas. Kb 300km mentem az autoval. Tegnap lett gyanus. Mert elotte is láttam már allata foltot.de azt hittem a masik kocsibol. Azt tegnap ejjel raktam ala ujsag papirt es reggelre az ujsag olajos lett. De majd ugyis vissza viszem. Ingyen megnezi.
2017. okt. 6. 18:45
 8/8 veterán vas ***** válasza:

Nem túl szerencsés az ilyen feltételezgetés. Nagyon égő bír lenni, ha visszaviszed reklamációba, hogy "valamit rosszul rakott össze" a hengerfej javításnál, aztán kiderül, hogy semmi köze hozzá, mert pl. az ezer éves karter tömítés elengedett. Találgatás helyett sokkal egyszerűbb lenne megnézni, hogy honnan folyik az olaj.

/szerintem/

2017. okt. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!