Aprilia AF-1 50 rev limiter?
Figyelt kérdés
Van egy aprilia af-1 futura 50-m. Mivel elég kezdő vagyok sokat váltom el a sebességeket és sokszor váltok a 2 sebesség köze. Viszont emiatt sokszor a 12000-n túl pörög a motor majdnem olyan 14000-ig(nem tudom mert csak 12000-ig van a felirat(?)). És emiatt beszeretnék szerezni hozzá egy rev limitert(elnézést de nem tudom mi a magyar kifejezés rá csak ezt az egy szót tudom) Hogy ne nagyon pörögjön túl? Lehet hozzá kapni? Milyen nehéz beszerezni? Linket tudnátok küldeni?
Válaszokat előre is köszönöm
2017. okt. 5. 21:50
1/1 No_name' válasza:
Fordulatszám szabályzó a szép magyar neve amúgy nem kell semmi ilyesmi egy 2t motorba nem lessz semmi baja a magas fordulattól ha esetleg ettől félnél így vannak ezek tervezve hogy bírja a magas fordulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!