Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az lenne a keresem, hogy...

Hannibal88 kérdése:

Az lenne a keresem, hogy milyen dizeles kocsit vegyek?

Figyelt kérdés
melyik kocsik a legmegbizhatobbak.az ar ugy 600ezer es 850ezer kozott.elore is koszi.es ha lehet akkor kisebb kocsi legyen
2017. okt. 4. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:

hát ennyiért nem fogsz megbízhatót kapni.... :)

vagyis kapnál, de gondolom nem 25 éves öreg mercire gondoltál hanem újabbra

azok ennyi pénzért mind 200-400e km-es autók lesznek amiket ha megveszel instant költhetsz rájuk pár 100e forintot :P

2017. okt. 4. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:

ennyier nem kapsz megbizhato dizelest autot

megbizhato dizel 1.5M ahol kezdodik

2017. okt. 4. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Régi adagolós dízelből ha jólválasztasz ennyiért bőven kapsz jót. bár tény hogy nemlesz fiatal. TDI, JTD hasonlók. Én vw dízelt néznék ennyiből már kijön egy 4es golf. Jézusom előzők ti hol éltek.
2017. okt. 4. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sem tudom, hogy az első kettő miről beszél. Vegyél valami adagolós dizelt, azokkal olyan rengeteg gond nem lehet. 4-es Golfot viszont ne: ronda, rondán öregszik, drága, szűk.
2017. okt. 4. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nyáron vettem egy Opel Vecta B 2.0 DTI-t.

Eddig nagyon jól duruzsol. :) 406 ezer km van benne. 4-5 ezret belevágtam már.

2017. okt. 4. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Vectra*
2017. okt. 4. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, és egyébként 250 ezer volt.(kombi) Mondjuk a tulaj gyorsan el akarta adni, kellett neki a pénz.

Én olyan áron egy B5-ÖS TDi Passatot (kombi) vennék. Jövőre tervben van egy V6-os 1 millióért.

De a te esetedben a kicsi autó miatt gondolkodnék egy 4-es Golfon. [link]

2017. okt. 4. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a linkelt fócvágen rendesen túl van árazva. És ugye nem álmodunk, hogy egy 20 éves dízelbe évente 10000 km-et tett valaki és ezért vett dízelt? Ennyiért már kapsz Bravát, vagy Mareát, ami simán van olyan szinten, mint a dicsőített fócvágen.
2017. okt. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!