Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a6 (2012,4g) ultetni...

Audi a6 (2012,4g) ultetni szeretnem eibach rugokkal. Szukseges hozza sport gatlo?

Figyelt kérdés

Gyarilag nagyon magas volt, ezert vettem hozza eibach rugokat. Kozbe olvastam olyanokat hogy a gyari lengescsillapitokat tonkreteszi, de olyat is olvastam, hogy fel lehet kemenyiteni, es igy nem megy tonkre. A kerdesem az lenne hogy ez a felkemenyites pontosan mit eredmenyez, es hogy egyaltlan tenyleg megoldas-e az esetemben?

Koszi

2017. okt. 4. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
A gátlókat illik a rugókhoz hangolni. Egy-két centinél még aligha izgalmas, de az eibach szerintem többet ültetne. Szerintem nézd ,meg a leírásában is. A gyári gátlók keményítése nem lesz nagyon olcsó, szerintem, ráadásul a saját véleményem szerint egy A6-ost ültetni itthon felesleges pénzkidobás.
2017. okt. 4. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Az extra vízsgát is kalkuláld hozzá a költségvetéshez.
2017. okt. 4. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Az Eibach Pro-kit (fekete) még a gyártó ajánlása szerint is használható a gyári lengéscsillapítókkal. A Sportline (piros) már többet ültet, ott már nem írja ezt a gyártó, tehát kelleni fog hozzá megfelelő lengéscsillapító is. Ezek a Bilstein B8-cal vannak teljes összhangban, szettben megvehetők B12 néven.
2017. okt. 4. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:

A termékbemutató PDF-ben a Sportline-nál is írja. Akkor elvileg használható a gyári csillapítóval.

[link]

2017. okt. 4. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Lengéscsillapító felkeményítése? Pattogni fog az úton, szó szerint.
2017. okt. 4. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszolat! Fekete van, szoval akkor csak kicserelem rugokat, ha meg ne adj isten tonkremennek a gatlok, akkor majd veszek masikat.

Megegyszer koszi mindenkinek!

2017. okt. 5. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!