Hol lehet egyedi kulcsot csináltatni autóhoz?
Az autóm gyári kulcsa kék (Fiat), én ugyanilyet (teljesen megegyezőt, vagy erősen hasonlítót) szeretnék, csak pirosban.
Egy bolttól már érdeklődtem, de csak egy piros Alfa kulcsot tudtak felajánlani az átültetéshez (fém rész + immobilizer másik házba), de nekem ez nem túl szimpatikus (mert annak nem tetszik a formája), ráadásul az árat is egy kicsit sokalltam (20 pénz).
Már az is eszembe jutott, hogy befestem a kulcsot, csak valami nagyon finoman gumírozott anyaga van, így kétlem, hogy ez kivitelezhető. Nem tudom például, hogy tízes skálán mekkora állatság lenne elvinni valahova mondjuk (piros) bőröztetni.
Kérlek, írjátok meg, ha van valami ötletetek, tippetek!
Már körbenéztem eBay-en és aliexpressen, a tucatnyi alternatíva azért túlzás, inkább azt mondanám, hogy akad, de egyik sem szimpatikus megoldás.
A festék, ahogy az első írta, a kopás miatt nem tartós.
6-8e forint költségen egyes kulcsmásolók tudnak a kék helyett fekete kulcsot, illetve még a bőröztetés lehet egy megoldás, ha valahol vállalja egy szakember.
Mindenesetre köszönöm a reakciókat!
Nem tudom, hogy megoldódott-e azóta, de az előbb ez az oldal jött szembe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!