Fiat Punto 2-be milyen erősebb (~180-200LE-s) motort lehet berakni, ami el is fér?
Szerintem a Punto2-ben a legerősebb motor a 131 lóerős HGT. Már azzal is igen ideges, nem jól kezelhető. Azt gondolom, ha tovább húznák a motort, az már teljesen értelmetlen lenne. (egy turbó ráépítése biztosan jóval 200 lóerő fölés vinné a telesítményt)
A Punto 2-ből volt egy raliautó is, S1600-as kategória. Ez 215 lóerős. De annak az utcaihoz semmi köze.
Szerintem abszolút jól kezelhető a HGT, legalábbis én élvezem :)
Turbó beépítése az 500-700e forintot is elérheti, így jutott eszembe, hogy hátha létezik olyan -más autóból- motor, ami ~200LE körül van, és bele lehet szuszakolni a Punto 2 motorterébe, és ami haszbáltam megkapható 200-300e forintért.
Az S1600-asról nem hallottam még, köszi. Kíváncsi lennék, abban mi morog :)
Más motort beletenni nem érdemes. Mire lepapírozod...
Én nem vezettem HGT-t, de mindenhol azt írták, hogy nem jól kezelhető. Nyilván forszírozva... A S1600 Punto motorja a HGT-ből származik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!