Ajánlanátok írásokat, videókat, amik segítenek az autóvezetésben?
Lassan 50 óránál tartok, de még mindig elég halovány a tudásom. Elméletben tudom a kreszt,De ha én vezetek,nem ugranak be a szabályok,mintha üres lenne a fejem. Ilyenkor az oktató is mintha szakzsargont használna,kérdez, és én nem tudom értelmezni a kérdést. Ha kiszállunk, megnézzük pl a kereszteződést, mindig tudom.
Légyszi ne írjátok, hogy ne is legyen jogsim , ha ennyi órával itt tartok stb, mert addig megyek, amíg biztonságosan fogok tudni vezetni. De jó lenne használható segítség, esetleg bíztatás hasonló nehézségekkel küzdő , vagy már megküzdött társaimtól.
Kitartás. Csak a gyakorlás segít.
Vezetni nem lehet megtanulni írásokból és videókból.
Meg írod is, hogy az elméleti tudásod rendben van, csak nem tudod azonnal alkalmazni.
Nekem az volt a gond, hogy mindig izgultam, nem szerettem az oktatómat sem, úgyhogy utáltam vezetni járni.
De aztán végül is belejöttem és sikerült.
Szerintem az is gond lehet, hogy már eleve az órák számán stresszelsz. Nem gond, ha ennyi órát vettél.
Az szerintem is jó ötlet, hogyha másokat nézel.
Nekem apukám az "etalon". Nagyon sok mindenre azért figyelek, mert megszoktam mellette, hogy figyelni kell.
Nekem még az is tök jó volt, ha más tanulók mögé beültem. Pl. láttam, hogy általában tök ugyanazokat a hibákat követik el, mint én. Ez megnyugtatott, hogy én sem vagyok különlegesen béna. Egyszerűen csak egy tanuló vagyok.
Köszönöm 2. , 3.
Jelenleg a férjem magyaráz, ha autózunk. Más tanuló mögé beülni jó ötlet, rákérdezek az oktatómnál.
Lehet utána olvasni, kérdezősködni, videókat nézni...., de a saját gyakorlatot, tapasztalatot semmi nem helyettesíti. Van aki gyorsan megtanulja, de van akinél csak hosszabb idő és sok türelem hozza meg az eredményt.
Addig is próbálj meg örülni minden apró kis előrelépésnek, előbb-utóbb majd teljesen összeáll az egész. ;)
Tegnap sikeres forgalmi vizsgát tettem, 99 óra után 3. próbálkozásra. Tényleg megtanulható, a kevésbé ügyesek számára is. Nekem ennyi kellett, hogy magabiztos legyek, es elhiggyem, hogy el tudok vezetni egy autót. Az oktatom szerint az utolsó 30 ora az önbizalmamnak kellett.
Köszönöm ,akik biztattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!