Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes "tuningolni" az...

Érdemes "tuningolni" az autómat, annak tudatában, hogy nem nagyon tudok váltani?

Figyelt kérdés

Nos, van egy régi Swiftem, szeretnék egy kicsit erősebb motort kihozni belőle ha már szerkezetileg jó, gondoltam felveszem egy ilyen céggel a kapcsolatot ,akik kicsit felpörgetik a motorban zajló eseményeket, csak belül, kívül maradna a papper forma, nem ültetek, nem teszek fel monster matricát se spójlert. Viszont nem nagyon tudok váltani, tehát megyek 60-al 3-ba váltanék 4-et addigra leesik a fordulat, és mire visszaengedem a kuplungot rángat a kocsi. Tehát nem nagyon nekem találták ki a manuálist, viszont én azt szeretem annak ellenére, hogy rángatom. Mondjuk az, hogy lecseréljem automatára nem nagyon jönne be nekem, tudom, hogy jobb, de nem.

Meg akkor ha benne lenne +33paci, nem igen kéne visszaváltani, mondjuk a Mecsekbe, na jó ott igen, de egy laza 15%-os emelkedőnél nem. Szerintetek ?

2017. szept. 30. 19:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
2500rpm
2017. okt. 1. 11:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért onnan művészet annyira leengedni a fordulatot, hogy 4-be rángasson.

Egyszerűbb lenne a váltó használatát megtanulni. Ez a későbbiekben is jól fog jönni.

2017. okt. 1. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!