Mennyibe kerülnek a még megbízható de olcsó autók?
Figyelt kérdés
A kor NEM szàmít. Viszont kis köbcentiset(1.0,1.2) nem szívesen vennèk. Inkább 1.9 sima tdi. Ötlet? 90 paci bőven elèg2017. szept. 30. 14:31
1/3 anonim válasza:
A megbízhatóságot azért nagyban befolyásolja a kor, én szerintem erős 1,5-2 millió ez a tartomány, azért már lehet kapni nagyon jó kocsit.
2/3 anonim válasza:
Én 1,6 benzint vennék. olyan 100le körül vannak és nem fogyasztanak sokat és egyszerű technika. Egy szép golf4 vagy leon,toledo,octavia szintén ezzel a motorral 800000ft-tól már nagyon szépet találni.
3/3 anonim válasza:
A megbízhatóság olcsó autóknál az egyszerűségben rejlik, illetve abban, hogy eddig hogyan tartották karban. Kb 400-500 ezer forintért már kapsz megbízható, magyar papíros autót. Lehet, hogy nem ezzel érdemes évi 50 ezer km-t menni úgy, hogy Németországba ingázol, de ha csak a munkába járás a cél, akkor ennyiért már van bőven jó. Ilyen összegnél a kényelem, a teljesítmény vagy a presztízs másodlagos, pl egy I-es Swift, Fiesta, Corsa, Clio, Polo, stb teljesen jó választás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!