Ennyire gáz ha nem megy a vezetés teherautóval?
Nyáron csináltam meg a C kategóriát, szeptemberben kezdtem az új munkahelyemen.Itt három hétig egy B-vel is vezethető platós teherautón dolgoztam, gyerekjáték volt, még a hátsó ablakon is ki lehetett látni.
Ma viszont kaptam egy MAN ponyvás teherautót.
Már reggel görcsölt a gyomrom, mikor megtudtam,hogy azzal leszek.
Annyira zavarban voltam, hogy kinyitni sem tudtam először, az összes kulcsot végig próbáltam mire sikerült.Aztán az elindulás is katasztrófa volt, de megoldottam.
Pest külső kerületeiben voltak a fuvarjaim, a forgalomban igazából nem volt gond, tetű lassan tolattam ha kellett, az tény, meg párszor "bedadogtattam", de lefulladni nem fulladtam le.
Volt egy telep ahol vagy 200 métert tolattam be, hogy ne megrakva kelljen tolatgatnom.Vagy 10 perc volt mire betolattam, és egy akkora placc volt a végén, hogy 3 összekötött nyergesvonató is egy ívben megfordult volna.
Persze mindenki rajtam nevetett egész nap, szerintem örök emléket hagytam a kollégáknak.
Összességében elégedett lennék a napommal, rosszabbra számítottam, de a többi ember reakciójából az jött le,hogy nagyon gáz voltam.
Emiatt ideges vagyok már a holnap miatt is, de közben tudom,hogy ez volt az első önálló napom, kárt nem okoztam, időben végeztem, és végül is ez a lényeg, nem?!
Mitől, miért ment volna jobban, ha soha nem vezettél még akkora gépet?
Megoldottad.
Nagyobb ciki lett volna, ha lendületesen tolatva letarolod a placcot.
A gyakorlásokból lehet tanulni, s akkor megy jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!