Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyire gáz ha nem megy a...

Ennyire gáz ha nem megy a vezetés teherautóval?

Figyelt kérdés

Nyáron csináltam meg a C kategóriát, szeptemberben kezdtem az új munkahelyemen.Itt három hétig egy B-vel is vezethető platós teherautón dolgoztam, gyerekjáték volt, még a hátsó ablakon is ki lehetett látni.

Ma viszont kaptam egy MAN ponyvás teherautót.

Már reggel görcsölt a gyomrom, mikor megtudtam,hogy azzal leszek.

Annyira zavarban voltam, hogy kinyitni sem tudtam először, az összes kulcsot végig próbáltam mire sikerült.Aztán az elindulás is katasztrófa volt, de megoldottam.

Pest külső kerületeiben voltak a fuvarjaim, a forgalomban igazából nem volt gond, tetű lassan tolattam ha kellett, az tény, meg párszor "bedadogtattam", de lefulladni nem fulladtam le.

Volt egy telep ahol vagy 200 métert tolattam be, hogy ne megrakva kelljen tolatgatnom.Vagy 10 perc volt mire betolattam, és egy akkora placc volt a végén, hogy 3 összekötött nyergesvonató is egy ívben megfordult volna.

Persze mindenki rajtam nevetett egész nap, szerintem örök emléket hagytam a kollégáknak.

Összességében elégedett lennék a napommal, rosszabbra számítottam, de a többi ember reakciójából az jött le,hogy nagyon gáz voltam.

Emiatt ideges vagyok már a holnap miatt is, de közben tudom,hogy ez volt az első önálló napom, kárt nem okoztam, időben végeztem, és végül is ez a lényeg, nem?!

2017. szept. 28. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Belejössz majd. Légy óvatos továbbra is, az a legfontosabb.
2017. szept. 28. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Mitől, miért ment volna jobban, ha soha nem vezettél még akkora gépet?

Megoldottad.

Nagyobb ciki lett volna, ha lendületesen tolatva letarolod a placcot.

A gyakorlásokból lehet tanulni, s akkor megy jobban.

2017. szept. 28. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindenki így kezdi. Az a 4 óra, amit oktatáson kapsz csak alap, utána egyedül vagy egy idősebb segítővel fogod megtanulni az igazi vezetést.
2017. szept. 28. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Targoncás vagyok egy gyárban és pár hete egy nemzetközis sofőr jött egy Ategóval tandempóttal hozzánk, árut hozott. Èn tolattam neki a lerakódások, mert az első fuvarja volt pótkocsi alkatrész és nem mert tolatni egy hatalmas üres placcon. Nekem B kategóriám van és Ő mutatta meg, hogy hogy kell lükvercbe kapcsolni. Szerintem a te sztorid nem vészes :D
2017. szept. 28. 18:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz, látják rajtad, hogy kezdő vagy és annyi, az pedig mindenki volt egyszer ugyanúgy...
2017. szept. 28. 19:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Szóval a legelső alkalom volt ez, hogy ekkora autóval mentél egyedül? Akkor azt tudom mondani, nagyon ügyes voltál, gratula! Persze, a többiek reakciója, akik kamiont csak messziről láttak, az, hogy ni milyen béna sofőr, fogalmuk sem lehetett, hogy neked ez az első alkalom volt. Holnap már jobban fog menni, egy hónap múlva pedig félig csukott szemmel fogsz már tolatni.
2017. szept. 28. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
A legnagyobb baj, hogy bátortalan vagy!
2017. szept. 28. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
A negatív kritikából csak azt hallgasd meg, ami építő jellegű, a többi csupa gonoszság, butaság, nem visz téged előrébb. Az sem baj, ha 2 év múlva is nagyon lassan tolatsz, ha sem a forgalomban sem máshol nem zúzol le semmit!
2017. szept. 28. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert. Anélkül senkinek nem megy bármekkora arca is van. Jó, van akinek kevés is elég, van akinek meg több gyakorlás kell, nem vagyunk egyformák. No para!
2017. szept. 29. 10:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Ma már jobban ment, úgy összességében, igaz sikerült a forgalomban lefulladnom egyszer, de lényegében ennél nagyobb gond nem volt.Szokatlan még, de sokkal jobb volt az első napomnál.
2017. szept. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!