Szerintetek melyik autó a jobb választás BMW, AUDI vagy Mercedes (2003-2007)?
Vegyel egy jo kis e46-os hármast! Mindenelekepp benzinest!!! Rábeszélnélek a 320,323,325re de ezek már valanivel fölötte esznek(én e39 523i-t hajtok, eddig max 11.8-at evett)
Az alkatrészek.már nem olyan huzosak ezekhez mivel konkrétan locsolják ide őket nyugatról,így bontottan meg van minden. 316i-t keruld mert borzaszto gyenge.... Ha ennyire szamit a fogyasztas akkor 318,320. De en inkabb sorgatot javasolok! Amit bent ebuksz kint megnyered
Audi kifinomult BMW apuci anyuci elkényeztetett gyerekeinek való a Mercibe meg belekell öregedni hogy jol mutass benne. Döntsd el hova akarsz tartozni.
De szerintem az Audik a legmegbízhatóbbak.
Egyik kollégám A4-est vett 1.6 8V motorral, 1,5M-ért. Azt mondja nem bánta meg. Igaz, hogy nem túl erős a motor és városban elkéri a 10 litert, cserébe semmi mást az olajon kívül.
Az ő személyes tapasztalata is igazolta, hogy a VAG csoport 1.6-os 8 szelepes szívó benzines motorja öreg és elavult ugyan, de megbízható. És ez a lényeg számodra, ha jól értettem.
A konkurenciát sajnos nem ismerem, így arról majd mások mondanak véleményt, én sem becsmérelni sem dicsőíteni nem szeretném őket valós tapasztalat hiányában.
320d, ha 2007-es, akkor benne lehet a top 20 legrosszabb motor listájában, erre ügyelj!
A 2.0 PDTDI meg benne is van, úgyhogy azon csak akkor gondolkozz, ha ismered az olajpumpa problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!