Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik automotor a legjobb?

Melyik automotor a legjobb?

Figyelt kérdés

Szoval. Vasarlás előtt allok. Elnezest az irasert de kiskepernyon az ujjam nem bir irni.

Max 900 ezret szánnék a autóra de hallottam hogy van amelyik motor nem megbizhato. 2003-2007 evjarat korul. Melyik automotorok legjobbak ebben a kategoriaban?

2017. szept. 25. 12:53
 1/6 Tomcatters ***** válasza:
Hat en szemely szerint az i-vtec motorokat tartom a legjobbnak gyakorlatilag nincs tipushibaja ( k20a6 )csak 900 bol nem fog kijonni , illetve lattam 1 millio korul hahunn, de az olyan is lehet ....... Regebbi vtec motorok is jok csak azok buta vtec ek pl 6g accordn olyat lehet venni anyibol es nagyon jók , illetve corollak (1.4-1.6.)vvt-i avensis 1.6-1.8-2.0 vvt-i , én franciakat olaszokat nem ajanlom , nemeteknel anyibol astra zx motorok , de ugy hallottam nemelyik eszi az olajat , igaz vvt-i is 2005 elottiek n de nem veszes enyem 2001 1.4 vvt-i 1000km en kb 6-7dcl dieselnel 1.9 tdi , csak azokba csillio km van mar rendszerint
2017. szept. 25. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Benzin-dízel?

Hol használnád?

Általában azt mondják, hogy a szívóbenzinesek megbízható, egyszerű motorok.

De hogyha az autót sokat hajtod pályán, vagy sokat mész vele egyhuzamban, akkor a dízel is megfontolandó lehet.

2017. szept. 25. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Csakis a Lada! Az még autó volt! A mai nyugati kapitalista szarok 1 forintot nem érnek! Csak röhögni tudok a sok audis bohócon!
2017. szept. 25. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező: a Ladás emberünk troll lehet, vagy átaludta az utóbbi 20 évet. A lada sosem volt jó autó, mostanra meg pláne nem az.

900 ezer forintért nagyon jó autókat kaphatsz. Ahogy írták, általánosságban a szívó benzinesek nem tartogatnak nagy meglepetéseket. Az, hogy mit veszel, attól is függ, mekkora autóra van szükséged és merre közlekedsz sokat vele? Városi használatra elég lehet 1.5 cm3 alatti motor is, ha sokat járnál vele pályán, akkor min.1.6.

2017. szept. 25. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Átaludtam 20 évet? A Haunebu mond neked valamit, narkós barátom?
2017. szept. 25. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
veszélyes alak vagy. olvastam erről a náci szerkezetről, illetve a tervekről. de hogy ez hogy jött ide, azt nem tudom. Biztos a sok narkó miatt, amit fogyasztok.Beírtál máshova is ilyen baromságokat a Ladákról. A legszebb a nyugati kapitalista megnevezés az ázsiai Hyndaira.
2017. szept. 25. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!