Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudnám lekérdezni a...

Hol tudnám lekérdezni a Külföldi autó adatait?

Figyelt kérdés
van egy német autó és szeretném lekérdezni az adatait, főleg a km-állását, de csak a hazait autókét látom... ha tud valaki ilyen oldalt kérem segítsen. Köszönöm
2017. szept. 25. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem nagyon fog menni. nézd meg a dokumentációját, kérd az előző TÜV papírjait. Van valami lekérdezési lehetőség, de én főleg a holland és talán belga autókra hallottam.
2017. szept. 25. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:
oké. köszönöm szépen.
2017. szept. 25. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

vagy vininfo, de annak a címére nem emlélkszem, mert csak egy riportját láttam, amit más kért le.

Azt azért kalkuláld bele, hogy ezek mind fizetős szolgáltatások, de sajnos zsákba macskák, mert az alvázszám alapján hiába ad meg egy csomó infót, a km óraállás vagy szervizelések bejegyzése, ami a legfontosabb lenne, koránt sem biztos, hogy benne lesz a riportban.

2017. szept. 25. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy utolsó írja. 2-3000 Ft. A hivatalos márkaszervizben bejegyzett javítások vannak csak benne jó eséllyel.

Írtam már párszor, de én is lekértem pár hónapja két helyről ugyanazt az alvázszámot. Az egyik oldal szerint egyszer sérül 200 eur kárértékkel, másik szerint pedig egyszer 1500, egyszer pedig 6500 eur baleseti kár érte az amúgy nagyságrendileg 10-11.000 eur vételárú autót

2017. szept. 25. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!