1,5 millió körül milyen használt autót vennétek? Hány éveset és milyen modellt?
Figyelt kérdés
Nekem annyi lenne a fontos, hogy elférjek benne 195 centivel, tágas legyen a csomagtartó és ne legyen magas a fenntartási költsége.2017. szept. 25. 09:37
2/8 anonim válasza:
A tágas csomagtartó mit jelent neked?
5 ajtós vagy kombi Golf 5 mondjuk, vagy Octavia stb stb. a lehetőségek végtelenek. Kellene kicsit jobban specifikálni
3/8 Tomcatters válasza:
Nekem 7g Accord sport 2.0 benzin van .Azt tudom ajánlani,eddig 13 ev, es 152000 km alatt kopokon kívul semmi hiba . Fogyasztasa se rossz atlag 7l korul elmegy. Autopalyan 5.8-5.9(ha ugy mesz) varos 9-10L Csomagtere is nagy szedanhoz kepest .. stb Esetleg van belole kombi, abba pakolhatsz egy féllakast is, es olcsobb mint a szedan 1.5 tan mar kapni belole normalis allapotut.
4/8 anonim válasza:
Tom:
Az az Accord már 4 téglán áll vagy két éve:)
A km évek óra nem növekedik benne XD
5/8 Tomcatters válasza:
Haat az tulzas , olyan évi 6-7000 km most. Corollába annál inkább 😀
6/8 Tomcatters válasza:
Amugy mindig hasrautesszeruen irtam be , km sose tudom pontosan de most kimentem megnezni
152242 km 😀
7/8 anonim válasza:
Hogy én mit vennék?
E46 325Ci
Hogy te mit vegyél, azt nem tudom.
8/8 anonim válasza:
Ha azt is akarod hogy különösen tartós legyen akkor valami japánt. Honda Accordot vagy Toyota Avensist. Ezekben jól elférsz és hajthatod bele a kilométereket százezresével gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!